Πιο φθηνή Kerastase

kerastasephotonew

 

 

H πληροφορία έχει ως εξής: Αν βάψεις τα μαλλιά σου τον Οκτώβριο και συνδυάσεις τη βαφή σου με μία θεραπεία Kerastase θα κερδίσεις 30% έκπτωση στην αγορά οποιουδήποτε προϊόντος Reflection .

 

Τώρα εδώ που τα λέμε το νέο θα ήταν πιο καλό αν δεν πλήρωνες τίποτα για το προϊόν, παρόλα αυτά γράψε μου αν χρησιμοποιείς Kerastase και αν σου αρέσουν τα προϊόντα της και αν κάνεις το πιο έξυπνο σχόλιο εγώ θα σου στείλω ένα σαμπουάν Kerastase δώρο!

 

 

10 Σχόλια
  1. ναι Ζωή μου και εμένα τα Kerastase είναι από τα αγαπημένα μου σαμπουάν! Εσύ μόλις κέρδισες ένα σαμπουάν Kerastase και θα το λάβεις σύντομα!!

    Φιλάκια
    Η blogger σου!

  2. Κορίτσια ένα έχω να σας πω, τα προϊόντα kerastase είναι εκπληκτικά, μπορεί να είναι λίγο ακριβά αλλά βλέπεις διαφορά.
    Εγώ χρησιμοποιώ μάσκα μαλλιών kerastase μια φορά την εβδομάδα, τυλίγω τα μαλλιά μου σε μία νωπή ζεστή πετσέτα ή τα βάζω σε ένα σκουφάκι απλά, τα αφήνω 10 λεπτά και τα μαλλιά μου παραμένουν σε πολύ καλή κατάσταση παρόλο που τα ταλαιπορώ με πιστολάκι και προϊόντα styling.

  3. Έτσι είναι Τζένη, κακά τα ψέματα. Αγοράζεις ότι πληρώνεις. Τα Kerastase είναι πιο ακριβά γιατί και η φόρμουλά τους κοστίζει περισσότερο!
    Πάντως αν δεν θέλεις πάντα να ξοδεύεις τα ίδια λεφτά για το σαμπουάν σου εγώ θα σου προτείνω για πιο φθηνή λύση και το σαμπουάν Elvive με Βασιλικό Πολτό. Το έχω δοκιμάσει και πραγματικά έμεινα ενθουσιασμένη. Για σαμπουάν που βρίσκεις ακόμα και στο Super Market με πολύ φθηνότερη τιμή είναι πραγματικά πολύ καλό.
    Περιμένω σχόλια αν το δοκιμάσεις!

    Φιλάκια

    Η blogger σου

  4. Πράγματι από τα πολύ καλά σαμπουάν αυτής της κατηγορίας το Elvive με Βασιλικό Πολτό.Έχω κόλλημα με τα υγειή μαλλιά και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα από ένα σαμπουάν που το αγοράζεις και από το σούπερμαρκετ ακόμα!!!!!!

  5. ντρέπομαι να πω ότι δεν τα έχω δοκιμάσει….πάντως με πείσατε να αγοράσω.ποιό προτείνετε?τα μαλλία μου φουντόνουν όταν τα κάνω λίγο με το πιστολάκι…

  6. Η καλύτερη σειρά της Kerastase για μαλλιά που φουντώνουν και φριζάρουν είναι η Oleo Relax. Την έχουμε δοκιμάσει και σωθήκαμε!!

  7. εχετε δοκιμασει τη σειρα για λιπαρες ριζες και ξηρες ακρες?
    θα ηθελα να ξερω αν οντως κανει δουλεια το σαμπουαν…

  8. δεν υπάρχει καλύτερη σειρά σαμπουάν και μασκα μαλλιών για βαμμένα κόκκινα μαλλιά… Πραγματικά κλειδώνει το χρώμα και είναι λαμπερό για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την πρώτη βαφή…

  9. Ta xrhshmopoiw edw kai polla xronia kyriws otan vlepw pws ta mallia mou xreiazontai kapoia idietairh frodida meta apo vafes h ntekapaz… den exw xanadokimasei pote sthn zwh mou tipota kalytero gia ta mallia mou!!! Latrevw ta proionta Kerastase kai den ta allazw me tipota! I am a mega fan!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.