Γκουρμέ Ντους: Αφρόλουτρα με .. “γεύσεις”..

rain-shower-

oriflameNEW

 

Οι φίλες μου Δέσποινα και Λιάνα έχουν εντελώς διαφορετική άποψη από μένα. Δεν τους αρέσουν καθόλου τα αφρόλουτρα και shower gels με μυρωδιά φρούτων. Εγώ πάλι τρελαίνομαι.

 

Πρόσφατα ανακάλυψα στην σειρά Nature της Οriflame το αφρόλουτρο Coconut & Ricemilk με άρωμα καρύδας που με ταξίδεψε σε εξωτικά νησιά….

 

Και δεν μου κόστισε μια περιουσία. Τα 400ml κοστίζουν 4,90Ε (ένα τεράστιο μπουκάλι κρατάει πάνω από μήνα) ενώ τα 200ml 2,90Ε

 

Για να παραγγείλεις κάποιο προϊόν Oriflame πάρε τηλέφωνο στο 210 68 75 802 ή κάνε κλικ στο www.oriflame.gr

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Σου αρέσουν τα αφρόλουτρα με άρωμα φρούτων?

  • Ναι
  • Όχι

Ψήφισε για να κερδίσεις ένα αφρόλουτρο Oriflame

4 Σχόλια
  1. einai uperoxa genikotera ta afroloutra me arwma froutwn!! apo mia palia seira ths etairias eixa parei ena ekplikhtiko… alla d to 3anabrika!! 😀

  2. ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΣ!!!!

    στείλε μου την διεύθυνσή σου στο [email protected] και σύντομα θα λάβεις ένα υπέροχο αφρόλουτρο Oriflame με τροπικό άρωμα καρύδας που θα σε βάλει σε καλοκαιρινή διάθεση μέσα στον Νοέμβριο:))))))

    Πάντως είναι αλήθεια οι εταιρείες πολλές φορές αποσύρουν κάποια προιόντα που μας αρέσουν και τα αντικαθιστούν με νέα. Ελπίζω να ξετρελλαθείς και με αυτό που θα σου στείλω!!!

    Φιλάκια

    H blogger σου

  3. Τα αφρόλουτρα με άρωμα φρούτων είναι εκπληκτικά, απλά υπάρχουν πολλά που το άρωμα τους δεν κρατάει παρά μόνο εκείνη την στιγμή που κάνεις μπάνιο. Μετά μόλις βγείς δεν μυρίζει καθόλου.
    Αγαπημένα μου αρώματα είναι το μάνγκο και φυσικά η καρύδα!

  4. Βίκυ πραγματικά είναι σούπερ τα αφρόλουτρα και οι κρέμες σώματος με άρωμα φρούτων αλλά εγώ προσωπικά τα προτιμώ το καλοκαίρι. Για τώρα το χειμώνα όμως έχω να σου προτείνω κάτι άλλο. Στα Sephora θα βρεις την σειρά Bain O My Gold που αποτελείται από αφρόλουτρα, κρέμες σώματος και scrub με άρωμα καραμέλα!! Εγώ δοκίμασα την κρέμα σώματος και τρελάθηκα!! Μου ήρθε να την φάω… Ειλικρινά δοκίμασέ τη και μάλλον όποιος σε μυρίσει θα θέλει να φάει εσένα (!!!!). Ε, αρκεί να σου αρέσει και σένα και να τον αφήσεις !!!! (χα χα χα)

    Φιλάκια
    η blogger σου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.