Biotherm και Renault: Tο αυτοκίνητο κάνει καλό στο δέρμα!

biotherm-renault2

Αν νομίζεις ότι σου μιλάω για κάποιο σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας κάνεις λάθος. H είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και έχει ως εξής: Η Renault σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο της Biotherm, θα βγάλουν στην αγορά για το 2012 το πρώτο 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο Spa που θα κάνει καλό και στο δέρμα σου!

Το όνομα του αυτοκινήτου θα είναι ZOE Z.E. και παρακάτω θα διαβάσεις τα απίστευτα.

Εκτός από το προφανές – απόλυτα οικολογικό χωρίς εκπομπές ρύπων επιπλέον θα είναι κατασκευασμένο  με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ότι αφορά το φιλτράρισμα και τον καθαρισμό του αέρα ώστε να σέβεται την υγεία σου και να διατηρεί νεανική και σφριγηλή την επιδερμίδα σου:

Να λοιπόν τι θα σου προσφέρει η γλυκιά ZOE Z.E. (εννοείτε πως είναι κορίτσι)

 

1- Ενυδατωμένη επιδερμίδα: το σύστημα κλιματισμού, που έχει στόχο την διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας, έχει συνολικά επανασχεδιαστεί ώστε να διατηρεί την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη αφού χάρη στο έξυπνο σύστημα ελέγχου της ατμόσφαιρας,  αποτρέπει την ξηρότητα στην καμπίνα.

 

2- Σύστημα προστασίας από τη μόλυνση: Χάρη σε έναν αισθητήρα τοξικότητας και την ύπαρξη μέσα στην καμπίνα φίλτρων μικροσωματιδίων, θα ταξιδεύεις απολαμβάνοντας μια καθαρή ατμόσφαιρα

 

3- Δράση Ενεργών Αιθέριων Ελαίων: Ένας ηλεκτρικός μηχανισμός απελευθερώνει στο εσωτερικό αιθέρια έλαια (!!) και ενεργές ουσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σου. Δηλαδή δυναμικές το πρωί (για να πας στη δουλειά σου ορεξάτη), χαλαρωτικές για την επιστροφή από τη δουλειά στο σπίτι (μην φτάσεις ρετάλι αν θέλεις να βγεις και το βράδυ) και  αναζωογονητικές για τη νυχτερινή οδήγηση (μην σε πάρει ο ύπνος στο τιμόνι μετά το clubbing). Tι να το κάνεις λοιπόν το Spa αφού χάρη στην Biotherm® και τη Renault τώρα θα απολαμβάνεις ένα  spacocoon μέσα στο αυτοκίνητό σου!!

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ;

biotherm-renault

5 Σχόλια
  1. το θέλω τώρα!!!! πάντως οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έβλεπα πιο μικρή φαίνεται να μην απέχουν πολύ απ την επερχόμενη πραγματικότητα…

  2. Bravo to Renault & Biotherm – what great car savvy, this car makes total sense – it’s great to look at, environmentally safer and good for our skin. I’m sure men will find any excuse to get into this little beauty as well. It’s a very exciting new age for innovation!

  3. I think we girls should split the money it costs and drive it all together!! Car pool in Athens for a change- ha! ha! ha!

  4. I like your way of thinking beautyblog – that really would be something!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.