Braun Satin Hair: Η «Μαγική» Βούρτσα

braun-brush

 

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι που κάθε μέρα που σηκωνόταν από το κρεβάτι έκανε μια ευχή στην καλή μάγισσα:Αγαπημένη μου καλή μάγισσα μπορώ να ξυπνήσω μια μέρα και να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και τα μαλλιά μου να μην είναι σαν του σκαντζόχοιρου?

Αφού το κορίτσι έκανε κάθε βράδυ την ίδια ευχή κάποια στιγμή η καλή μάγισσα βαρέθηκε και της έστειλε μια «μαγική» βούρτσα.

 

Το επόμενο πρωί το κορίτσι βρήκε την βούρτσα πάνω στο κομοδίνο της και με χαρά πήγε στον καθρέπτη. Εκεί ανακάλυψε ότι η βούρτσα δεν ήταν σαν όλες τις άλλες αλλά είχε στη λαβή της ένα κουμπάκι.

 

Με το που πάτησε το κουμπάκι και άρχισε να χτενίζει τα μαλλιά της εκατομμύρια μικρές αόρατες νεραιδούλες έκαναν στη στιγμή τα μαλλιά της απαλά και γυαλιστερά ενώ έδιωξαν μακριά το κακό φριζάρισμα.

 

Το κορίτσι από τότε έζησε καλά και τα μαλλιά της ακόμα καλύτερα.

 

Η Βούρτσα Satin Hair της Braun είναι εφοδιασμένη με την τεχνολογία IONTEC με ενεργά ιόντα και υπόσχεται να δώσει τέλος στις φρικτές “bad hair days”. Αναζήτησέ τη στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Μάθε περισσότερα στο www.braun.com

4 Σχόλια
  1. Αν σου πω ότι την ξέχασα σε ένα ξενοδοχείο στις διακοπές μου και δεν την βρήκα ποτέ θα με πιστέψεις? Πάντως θυμάμαι ότι όταν την χρησιμοποιούσα έκανε δουλειά! Το καλύτερο είναι πάντως πριν την αγοράσεις να ζητήσεις από το κατάστημα να σε αφήσουν να την δοκιμάσεις!

  2. Είδα σήμερα αυτή την ανάρτηση..και ομολογώ ότι με ενδιαφέρει..μπήκα όμως στο site της braun αλλά στις χώρες που μπορώ να την προμηθευτώ δεν περιλαμβάνεται η ελλάδα…μήπως ξέρεις τζούλια μου που μπορώ να τη βρω?

  3. Xμ…Δεν το είχα διαβάσει αυτό το ποστ μάλλον….Ενδιαφέρον! Αν και πλέον, έχω βρει την ηρεμία μου με το Sunsilk….;-)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.