Beauty Tips: Σπάστε τους κανόνες του Μακιγιάζ!

girlwithmakeup

Κορίτσια ξημέρωσε Κυριακή!! Περάσατε καλά τις τελευταίες τρεις μέρες; Φάγατε, χορέψατε, διασκεδάσατε; Ανοίξατε δωράκια;Για σήμερα τι λέει το πρόγραμμα; Εγώ θα πρότεινα σινεμά (θέλω πολύ να δω το Avatar) αλλά θα πρέπει να περιμένω γιατί το πρόγραμμα έχει απόψε κι άλλο πάρτι!Άντε να βγάλω πάλι τα κονσήλερ γιατί από το πολύ ξενύχτι τα μάτια μου θυμίζουν ρακούν!!

Anyway, θα σας πω μια από τις εμπειρίες μου σε πάρτι της Παραμονής: Ήμασταν σε ένα πολύ καλό ρεστοράν για φαγητό, ποτό και μουσική (είχανε και μια ορχήστρα τζαζ). Ξαφνικά βλέπω μια γυναίκα γύρω στα 45 με υπερβολικά έντονο – σχεδόν θεατρικό μακιγιάζ. Μάτια smoky με έντονη σκιά και μαύρη γραμμή πάνω και κάτω από τις βλεφαρίδες, σκούρο ρουζ στα ζυγωματικά και έντονο βυσσινί- μοβ κραγιόν στα χείλη. Θα σας πω την αμαρτία μου: Η πρώτη μου εντύπωση ήταν αρνητική. Εγώ άλλωστε είμαι αυτή που έχει γράψει χιλιάδες φορές ότι δεν τονίζουμε ποτέ πολύ έντονα και μάτια και χείλη. Επιλέγουμε ένα χαρακτηριστικό από τα δύο και βάφουμε το άλλο πιο απαλά. Σωστά;

ΛΑΘΟΣ. Όλα τα παραπάνω είναι μια μεγάλη βλακεία (για να μην πω την άλλη λέξη γιατί είμαι κυρία). Ποιος είναι αυτός που δίνει αυτές τις εντολές; Και γιατί παρακαλώ πρέπει να υπάρχουν κανόνες ακόμα και στο μακιγιάζ όταν αυτό είναι το πιο ευχάριστο καθημερινό παιγνίδι μιας γυναίκας; Ειδικά σε μια ξεχωριστή βραδιά όπως ένα ρεβεγιόν γιατί να μην κάνουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε και μας κάνει να αισθανόμαστε καλά;

Δεν λέω να πας το πρωί στο γραφείο με γκλίτερ και στρας στα μάτια (που μεταξύ μας θα είχε την φάση του) αλλά αν σου κάνει κέφι βρε αδερφέ μια νύχτα να ΒΑΦΤΕΙΣ και όχι να μακιγιαριστείς απαλά, γιατί να μην το κάνεις; Και πολύ καλά θα κάνεις.

Λοιπόν κορίτσια η ευχή μου για σήμερα είναι να σπάσετε τους κανόνες που σας κρατάνε δεμένες σε διάφορα πράγματα (εκτός από το μακιγιάζ το παραπάνω έχει πολλές εφαρμογές) και να αισθανθείτε ο εαυτός σας.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.