Guest Post: Η Ερώτηση της Βίκυς Ναζ. για τις βαφές Κορρέ

Η φίλη Βίκυ μας ρωτάει για τις βαφές Κορρέ και το beautyblog απαντά:

H Ερώτηση της Βίκυς

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε για τις βαφές μαλλιών Κορρε? Είναι καλές, καλύπτουν τις λευκές τρίχες?
Ευχαριστώ

KORRES

Η απάντηση στη Βίκυ

 

Εγώ Βίκυ έχω βάψει τα μαλλιά μου με βαφές Κορρέ και θα σου απαντήσω από πρώτο χέρι. Λοιπόν για αυτό που προσφέρουν είναι καλές. Τι θέλω να πω:

1ο : Γενικά ακόμα και στην εγκυμοσύνη (μετά από τον τρίτο μήνα βέβαια) επιτρέπεται να βάφεις τα μαλλιά σου με τις συγκεκριμένες βαφές πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα έχουν πολύ πιο φυσική φόρμουλα από τις χημικές – άρα είναι πιο ήπιες για τα μαλλιά σου.

2ο: Ναι, καλύπτουν τα λευκά αλλά για λιγότερες μέρες από τις χημικές βαφές. Μην φανταστείς όμως κάτι τρομερό. Οι χημικές βαφές κρατάνε περίπου 30 με 33 μέρες ενώ του Κορρέ γύρω στις 26 με 28.

3ο : Τέλος να ξέρεις ότι με αυτές τις βαφές δεν μπορείς να κάνεις τρομερές αλλαγές. Αν δηλαδή είσαι καστανή και θέλεις να γίνεις ξανθιά – δεν υπάρχει περίπτωση να το καταφέρεις. Τα μαλλιά σου μπορούν να ανοίξουν μόνο δύο τόνους παραπάνω και να αποκτήσουν μια λάμψη.

Πάντως στην ίδια κατηγορία των φυτικών βαφών, πρόσφατα η Apivita παρουσίασε μια σειρά σε πολλές αποχρώσεις. Δυστυχως δεν έχει τύχη να την δοκιμάσω ακόμα και να σου πω τα σχόλιά μου. Αν κάποια από εσας κορίτσια την έχει δοκιμάσει please ενημερώστε και μένα και τη Βίκυ.

 

Βίκυ ελπίζω να σε βοήθησα.

 

1 Comment
  1. Κορίτσια, το θέμα φυτικές βαφές το έψαξα πολύ στις δύο εγκυμοσύνες μου. Κατέληξα ότι οι βαφές της Apivita υπερέχουν για δύο λόγους:
    1. Έχουν λιγότερα βλαβερά και αλλεργιογόνα συστατικά (δεν θυμάμαι τώρα πια ακριβώς τι, αλλά αν διαβάσεις στη σύνθεση θα το δεις)και
    2 Είναι πολύ πιο σταθερές. Το χρώμα δεν ξεθωριάζει και άρα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

    Το μόνο που πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι ότι οι αποχρώσεις βγαίνουν πιο σκούρες στα μαλλιά από αυτό που βλέπεις στο δείγμα, κάτι που πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Και βέβαια δεν αναφέρομαι σε ριζικές αλλαγές, που όπως λέτε και παραπάνω, δεν τις επιχειρείς με φυτικές βαφές.

    Το post βλέπω είναι αρκετά παλιό αλλά επειδή θυμάμαι πόσο ταλαιπωρήθηκα ψάχνοντας όταν ήμουν έγκυος απαντώ μήπως κάποιες ακόμη το ψάχνουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.