L’Oreal Paris: Η σειρά περιποίησης “Κώδικας Νεότητας”.

SYNTHESH-FONTOY-PROIONTA

Ο τίτλος παραπάνω δεν ανήκει στο beautyblog αλλά στην L’Oreal Paris και είναι πραγματικά έξυπνος αφού περιγράφει γρήγορα και απλά σε δυο μόνο λέξεις την νέα σειρά περιποίησης της μάρκας. Η σειρά Κώδικας Νεότητας που περιλαμβάνει μια Κρέμα Ημέρας, μια Κρέμα Ματιών και ένα Συμπύκνωμα (θα το έλεγες και εντατικό σέρουμ) στοχεύει στις σημερινές γυναίκες των σαράντα ετών που αν και εξακολουθούν να είναι κούκλες και σέξι εν τούτοις όταν ξυπνάνε το πρωί βλέπουν ότι δεν έχουν την ίδια φρεσκάδα που είχαν πριν δέκα χρόνια.

Η L’Oreal σε συνεργασία με ιατρικές ομάδες έκανε 10 χρόνια εργαστηριακές έρευνες πάνω στην επιστήμη των γονιδίων ανακάλυψε την τεχνολογία Pro-GenTM, μια τεχνολογία σχεδιασμένη για να ενισχύει την ικανότητα επανόρθωσης της επιδερμίδας και να αποκαθιστά το φυσικό της Κώδικα Νεότητας, δηλαδή με απλά λόγια να επανορθώνει από μόνη της φθορές της.

KREMA-HMERAS

KREMA-MATIVN

SYMPIKNOMA

Η σειρά υπόσχεται να αντιμετωπίσει με επιτυχία ρυτίδες, σημάδια κούρασης θαμπή όψη, μαύρους κύκλους και σακούλες.

Και τα τρία προϊόντα κοστίζουν 18,95Ε και σύντομα θα διαβάσετε και άλλα νέα που αφορούν στην νέα αυτή σειρά.

7 Σχόλια
  1. καλημέρα beautyblog! μας ξεκινάς την εβδομάδα με πολύ καλά νέα:-))) €18.95 είναι ΤΖΑΜΠΑ!!!!
    και μου είχε τελειώσει η κρέμα ημέρας μου, και αναρωτιόμουν τι να αγοράσω, νομίζω, ότι μόλις αποφάσισα:-))))

    ΧΟΧΟ

  2. beautyblog, την αγόρασα¨-))θα επανέλθω στο θέμα, μετά απο 10 μέρες, να σας πω εντυπώσεις.

    thanx

  3. Την πηρ και εγω απο Χοντο. Εχει καταπληκτιο αρωμα και δεν ειναι καθολου λιπαρη. Απο αποτελεσματα θα δουμε, αλλα διαβασα οτι με την ιδια τεχνολογια δεν υπαρχει αλλη σε αυτη την τιμη

  4. Κάτια σε περίπου 15 μέρες περιμένουμε όλες με αγωνία την ετυμηγορία σου γιατί πολλές φίλες θέλουν να την αγοράσουν και περιμένουν σχόλια…

    Φιλάκια
    η blogger σου

  5. είμαι στην 7η μέρα εφαρμογής του Κώδικα Νεότητας και ήδη βλέπω και αισθάνομαι τα αποτελέσματα: οι μάυροι κύκλοι μου έχουν “απαλύνει” και το δέρμα μου είναι πιο απλαό και πιο φρέσκο. το αισθάνομαι πιο καθαρό, σαν να αναπνέει.
    πως είναι όταν ξεικνάς την ημέρα σου και ΄’εχεις πλυθεί και βάζεις την κρέμα, ε, αυτήν την αίσθηση την έχω πια, για πολλές ώρες…¨-)))
    beautyblog, great tip:-))))

  6. α! και μπράβο και στην Loreal που αυτές τις εποχές, που όλοι , λίγο-πολύ έιμαστε στριμωγμένοι-έβγαλε ένα προιόν AAA kai gia mas…που δεν χρειάζεται να πληρώσουμε μια δόση-για να πάρουμε μια κρέμα. thanx loreal kai thanx beautyblog

  7. beauty blog, συνεχίζω με τον Κώδικα Νεότητας και ο λόγος που επανέρχομαι, λίγες μόνο μέρες, μετά το τελευταίο μου σχόλιο, είναι γιατί πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω στην ποιότητα σε σχέση με την τιμή αυτού του προϊόντος. Τόσα χρόνια έχω δώσει τόοοοοοοοοσσσααααααα χρήματα για κρέμες, που δεν φαντάζεσαι! Φυσικά, δεν το συζητλω ότι το έχω συστήσει σε ΟΛΕΣ μου τις φίλες. Τόσο πολύ το διαφημίζω που θα ζητήσω ποσοστά απο την Loreal:-)))) value for money dear beautyblog. αν και εδω που τα λέμε τέτοια ποιότητα δεν την περίμενα σε τόσο προσιτή τιμή, αλλά, what the heck? την δουλειά που λέει ότι κάνει, την κάνει. Είμαι πλέον στην 20ή μέρα και περιμένω και απο την Κάτια να μου πει πως της φαίνεται?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.