Maybelline New York: Nέες Mascara, Colossal και Falsies!

colossal-mascara

Πρόσφατα έμαθα ότι η πρώτη σε πωλήσεις μάσκαρα τον τελευταίο χρόνο  ήταν η Maybelline New York Volum’ Express The Colossal.Την έχει δοκιμάσει καμιά σας; Χαρίζει μεγάλο όγκο και πολύ πλούσιες βλεφαρίδες.

Πριν από λίγο στην ίδια οικογένεια προστέθηκε η  Maybelline Volum’ Express, Falsies η οποία έχει καμπυλωτό βουρτσάκι και φόρμουλα που γεμίζει τα κενά ανάμεσα στις βλεφαρίδες κάνοντάς τες να φαίνονται πολύ πλούσιες και πυκνές.

falsies-mascara

Πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι τα δυο τελευταία χρόνια η Maybelline New York μας έχει εκπλήξει ευχάριστα με νέα πραγματικά πολύ καλά προϊόντα που δεν υπήρχαν πιο παλιά στην γκάμα της. Αυτό είναι ευχάριστο και το beautyblog περιμένει και άλλες εκπλήξεις.

2 Σχόλια
  1. beauty blog δεν έχω χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη μάσκαρα, αυτήν την στιγμή έχω τη μάσκαρα volum exress (στη μπλε συσκευασία) της εταιρείας αυτής που είναι πολύ καλή οπότε όταν μου τελειώσει σίγουρα θα πάρω μία από τις δύο που μας προτείνεις.
    Άλλωστε η Maybelline είναι μια εταιρεία εγγύηση και όλα τα προϊόντα της είναι εκπληκτικά και το πιο σημαντικό οι τιμές της είναι πολύ προσιτές. Πρόσφατα πήρα δώρο 🙂 και την τετραπλή παλέτα σκιών και με την βοήθεια των οδηγιών στο πίσω μέρος μπορώ να δημιουργώ και μόνη μου ένα άψογο αποτέλεσμα.

  2. φυσικά κι εγώ είμαι fan της σειράς Maybelline εδώ και χρόνια στη μπλέ συσκευασία αλλά σε λίγο τελειώνει οπότε και υα κάνω τη δοκιμή με μια από τις νέες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.