Βιταμίνες, Lanes Echinacea: Για ενέργεια κατά τη διάρκεια της μέρας

Echinacea_

 

Τέλος Ιανουαρίου, κρύο, βροχή, γραφείο, δουλειά, σπίτι και ψιλομηδέν διάθεση και ενέργεια. Σου φαίνεται γνωστό το σενάριο; Ναι, είναι αλήθεια, διανύουμε την δύσκολη περίοδο του χρόνου. Ακόμα και έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με αυτό το θέμα δείχνουν ότι σε όλο το δυτικό ημισφαίριο η διάθεση των ανθρώπων πέφτει από το τέλος Ιανουαρίου μέχρι περίπου τις αρχές Μαρτίου.

 

Καλό είναι λοιπόν αυτή ειδικά την εποχή να προσπαθείς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν -γυμναστική, συγκεντρώσεις σε σπίτια φίλων, μια κοντινή εκδρομή, ένα spa και ότι τέλος πάντων σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Τώρα βέβαια πέραν του ψυχολογικού «πεσίματος» αυτή την ίδια εποχή υπάρχει και λίγο πολύ και το βιολογικό πέσιμο του οργανισμού.

 

 

Θα σου πω λοιπόν τι έχει βοηθήσει εμένα και ελπίζω να βοηθήσει και σένα: Echinacea. Την βρίσκω στο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής της Lanes που εκτός από Echinacea περιέχει ακόμα Βιταμίνη C και Ψευδάργυρο. Ένα αναβράζον δισκίο την ημέρα είναι αρκετό, και ειλικρινά εκτός του ότι αισθάνομαι περισσότερη ενέργεια, επιπλέον προφυλάσσει και το ανοσοποιητικό μου σύστημα από κρυολογήματα και ιώσεις (ειδικά φέτος με τις γρίπες από τα άμοιρα γουρουνάκια δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα).

 

Θα το βρεις σε δυο γεύσεις Βατόμουρο και Μήλο- Κανέλα (εγώ προτιμώ το Μήλο-Κανέλα) α, και αν προσέχεις και τη σιλουέτα σου (όπως όλες μας άλλωστε) να ξέρεις ότι δεν περιέχει ζάχαρη.

 

 

Lanes-05

Στην υγειά σου. Κυριολεκτικά.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.