Beauty Tips: Επιδερμίδα, ο “Νόμος της Βαρύτητας”

Beautiful Girl Touching Her Face. Beauty Face.

 

Είναι καθαρά Φυσική. Και αν είσαι κάπου εκεί στα 35+ θα το έχεις καταλάβει και εσύ. Το μουτράκι αρχίζει να παίρνει μια φορά προς τα κάτω. Καλά, μην αγχώνεσαι. Έχεις πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σου πριν την χαλάρωση αλλά καλό είναι πάντα να προλαβαίνουμε καταστάσεις παρά να προσπαθούμε να τις αλλάξουμε εφόσον έχουν συμβεί.

Τι εννοώ: Η κοσμητολογία έχει εισάγει συστατικά και φόρμουλες σε πολλά προϊόντα περιποίησης που σκοπό έχουν να κερδίζουν τη μάχη κατά της χαλάρωσης. Ρίξε μια ματιά σε κάποια από τα πιο σημαντικά καθώς και στις κρέμες περιποίησης που τα περιέχουν.

 

 

  • Καφεΐνη: Έχει την ιδιότητα να συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να συσφίγγεται και οι λεπτές γραμμές να δείχνουν πιο λείες. Επιπλέον, δρα κατά της κατακράτησης υγρών στην περιοχή κάτω από τα μάτια και κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο και νεανικό. Δοκίμασε το Darphin Arovita C Line Response Firming Serum, έναν ενισχυμένο ορό με βιταμίνες και αναζωογονητικό άρωμα. (75 ευρώ) στα φαρμακεία

 

_MG_7675

  • Υαλουρονικό οξύ: Αυτός ο φυσικός ενυδατικός παράγοντας έχει την ιδιότητα να προσελκύει 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Τα προϊόντα που περιέχουν υαλουρονικό οξύ «γεμίζουν» την επιφάνεια της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο σφριγηλή. Δοκίμασε την Kanebo Sensai Cellular Performance Lifting Cream, μια καινοτόμο θεραπεία κατά της χαλάρωσης και των ρυτίδων. 178,50 ευρώ
  • Γλυκερίνη: Όπως το υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη αυξάνει το ποσοστό της υγρασίας στην επιδερμίδα καταπολεμώντας την αφυδάτωση, μια από τις βασικές αιτίες χαλάρωσης. Θα την βρεις στην Revitalift SPF 15 της L’Oreal Dermo-Expertise, σε μια φόρμουλα που περιέχει επίσης το συστατικό Pro-Retinol κατά των ρυτίδων και το Fibre-Elastyl για ταυτόχρονη σύσφιξη (16,26 ευρώ)

_MG_7677

 

  • Οξέα φρούτων: Απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και συμβάλλουν στη σύσφιξη της επιδερμίδας διεγείροντας την κυτταρική ανανέωση καθώς και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.  Τα περιέχει η  σύνθεση της La Prairie Skin Caviar Luxe Cream, όπου σε συνδυασμό με το Caviar Firming Complex και το εκχύλισμα από χαβιάρι, μεταμορφώνουν την επιδερμίδα.  (318 ευρώ)

_MG_7697

  • Πεπτίδια: Είναι ομάδες αμινοξέων οι οποίες όταν συνδυάζονται δημιουργούν πρωτεΐνες, όπως το κολλαγόνο, οι οποίες είναι πολύτιμες για την νεανικότητα της επιδερμίδας. Στην σύνθεση της Renergie Morpholift R.A.R.E. SPF15 της Lancome υπάρχει ολιγοπεπτίδιο που ενισχύει το κολλαγόνο με στόχο να ανορθώσει κάθε χιλιοστό του προσώπου ( 75,80 ευρώ)

_MG_7686

  • Βιταμίνη Α (ειδικά η ρετιναλδεύδη και το ρετινοϊκό οξύ): Είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της κοσμετολογίας, γιατί έχει πολλαπλή δράση: διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας και βελτιώνει τον τόνο της. Η Ρετινόλη πρωταγωνιστεί στην Clinique Repaiwear Lift Firming Night Cream μαζί με τις βιταμίνες E και C και την πρωτεΐνη γάλακτος (τα 30 ml 71 ευρώ)

_MG_7701

 

5 Σχόλια
  1. O Oros tis Durphin ,einai ekseraitikos..ton dokiasa k blepeis orata tin epidermida sou poio anazogonimeni meta apo tis protes kiolas meres!Tha ithela na rotiso gia tin revitalif tis loreal…gia na po tin alitheia den tin exo dokimasei k etsi tha ithela tin apopsi tou beaytyblog an pragmatika exei apotelesmata!
    filika pros beautyblog!

  2. Αμαλία,
    εγώ έχω δοκιμάσει κάποια στιγμή ένα διπλό προιόν της Revitalift κρέμα και ορό μαζί. Μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένη. Το πρόσωπό μου άμεσα είχε μια απαλότητα ενώ το πρωί που ξύπναγα διαπίστωνα περισσότερη λάμψη στην επιδερμίδα μου. Θα σου πρότεινα παρόλα αυτά αν θέλεις κάτι από την L’Oreal να δοκιμάσεις τον Κώδικα Νεότητας. Πρόκειται για την πιο τελευταία και εξελιγμένη σειρά της L’oreal και αν θέλεις να μάθειςν περισσότερα μπορείς να διαβάσεις και το σχετικό post. Η Βίκυ πάντως που αγόρασε όλη την σειρά νομίζω ότι είναι πολύ ευχαριστημένη. Μας ακούς Βίκυ;
    Θέλουμε update για τον Κώδικα Νεότητας!!

    Φιλάκια
    η blogger σου

  3. kalimera beautyblog & Amalia,

    xrisimopoiw pano apo mina ton kwdika Neothtas ths Loreal kai eimai polu ikanopoihmeni apo olo to paketo : krema imeras, mation kai to serum. oi mauroi kukloi mou exoun “malakwsei”, to derma mou to aisthanomai sxedon se oli tin diarkeia tis imeras, pio “fresko” (pws einai to prwi to prosspo mas otan plenomaste kai vazoume thn krema?, etsi, ‘fresko”) kai to serum stoxeumena panw se kapoies rutides, kanei douleia.
    Overall, einai ena proion to opoio sustino anepifulakta kai oxi mono epeidi einai oikonomiko alla kai giati it delivers.
    vevaia beautyblog, otan tha exeis tin eukairia, tha ithela ligo na mou peis an emeis 1) gia tin nea sou sunergasia me ton ko. Kontoes, 2) gia to botox pou skeftomai na kano (anamesa sta frudia mou) kai 3) fantazomai oti afou synergazesai meton Kontoes tha mathainoume prwto xeri, ta nea apo ton xwro tis iatrikis aisthitikis, e?

    xoxo

  4. Βίκυ κάνε λίγο υπομονή γιατί σε λίγες μέρες το beautyblog θα έχει πολλές πληροφορίες όσο αφορά τα ενέσιμα υλικά για αισθητικούς λόγους καθώς βέβαια και αρκετές πληροφορίες για το botox. Τώρα όσο αφορά τα νέα περί αισθητικής ιατρικής μείνε συντονισμένη γιατί στις 6 Μαρτίου θα ακούσεις ίσως το πιο επαναστατικό procedure αισθητικής που θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την Laser Light Clinic!!
    Φιλάκια
    η blogger σου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.