Garnier Naturals: Οι νέες σειρές σαμπουάν

OLA-TA-MPOYKALIA-Silia_Merg

 

Δεν το πίστευα τις προάλλες που βρέθηκα στο χώρο της “Τεχνόπολις” στο Γκάζι όπου η Garnier παρουσίασε τις νέες συσκευασίες και φόρμουλες στα σαμπουάν Garnier Naturals. Καμία σχέση τα νέα προιόντα με ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Δέκα σειρές σε χαρούμενες πολύχρωμες συσκευασίες, βασισμένες σε πλούσια φυσικά συστατικά, με υπέροχες μυρωδιές που δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις!

Με Αλόη Βέρα για όλους τους τύπους μαλλιών, με μάνγκο για κανονικά μαλλιά, με έλαιο Argan για Βαμμένα μαλλιά, με έλαιο αβοκάντο και βούτυρο karite για ξηρά και φθαρμένα μαλλιά (αυτό θα δοκιμάσω εγώ) με ορχιδέα για θαμπά μαλλιά, με τίλιο για κανονικά προς λιπαρά μαλλιά, με χαμομήλι και μέλι για ξανθά μαλλιά, με κακάο για καστανά και μαύρα μαλλιά, καθώς και ένα σαμπουάν για άντρες με κανονικά μαλλιά με λεμόνι.

SYNTHESI4

Περιμένω σχόλια αν τα έχεις ήδη δοκιμάσει! Εγώ θα δοκιμάσω το Αβοκάντο και βούτυρο karite και θα σας πω εντυπώσεις.

9 Σχόλια
  1. Το σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά με έλαιο argan και cranberry είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει για βαμμένα μαλλιά!! Ενώ το ντεκαπάζ τα ταλαιπωρεί και δείχνουν θαμπά, με τη χρήση αυτού του σαμπουάν τα μαλλιά μου όπως μου έχουν πει και άλλοι λάμπουν!!! Και το άρωμα είναι εκπληκτικό!!! Μου θυμίζει ένα πολύ γνωστό άρωμα!! Και αυτή η μυρωδιά μένει στο μαλλί!! Ανυπομονώ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα σαμπουάν της σειράς!!

  2. Δοκιμασα το σαμπουάν με ελαιο avokanto k βούτυρο karite για ξηρα κ φθαρμένα μαλλια, μυρίζει εκπληκτικά!!!Κ πραγματικά ειναι ίσως απο τα λίγα σαμπουάν που θρεφουν πραγματικά τα μαλλιά μέχρι τις άκρες! Τα νιώθεις απιστευτα ενυδατωμενα!!

  3. Συνήθως χρησιμοποιώ σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά χωρίς να έχω δει και καμία μεγαλή διαφορά όσον αφορά τη διατήρηση του χρώματος .Διάβασα εδώ το post της Ειρήνης και πήρα το συγκεκριμένο της Garnier για βαμμένα μαλλιά.Είναι τέλοιο!!! Συμφωνώ με την Ειρήνη!!!

  4. το αγόρασα και εγώ! έχω προλάβει να λουστώ μία φορά, οπότε, μπορώ να σασ πω μόνο για τήν ωραία μυρωδιά του, που διατηρείται! θα επανέλθω να σας πω περισότερες εντυπώσεις

  5. λούζομαι εδώ και 1 μήνα περίπου με την ορχιδέα για θαμπά μαλλιά. Την πρώτη και δεύτερη μέρα είναι πολύ καλά, δε μου τα βαραίνει καθόλου. Την τρίτη όμως μέρα είναι πολύ λαδωμένα. Φανταστικό άρωμα πάντως και τέλειο χρώμα!

  6. Sorry wonder αλλά δεν κατάλαβα καλά. Τι εννοείς την πρώτη και την δεύτερη μέρα και την τρίτη λαδώνουν? Με καθημερινό λούσιμο ή αν δεν έχεις λουστεί δυο μέρες?

  7. προσωπικά έχω δοκιμάσει μόνο με το αυγό για ξηρά μαλλιά! Από τότε που το ξεκίνησα, με έχει πιάσει μια απίστευτη φαγούρα όπως και δύο φίλες μου το ίδιο!! κάναμε το λάθος και αγοράσαμε και την προσφορά με δύο σαμπουάν μαζί!άν κάποιες απο σας σας πρόλαβα,μη το αγοράσετε!!

  8. tha me trelanete me ta sxolia tin triti mera ti ? enoite oti ta malia tha ta plenete mera paramera esto ti proti mera ine ok deuteri ok triti ladomena tris an itane ok me alo sampouan ta afinete alousta ? 4 fores tin evdomada theloune mpanio idika tora pou poles vazoume isiotika tona talo auta kian ta kanoune ladomena ke mia ora arxitera

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.