Lancaster Bronzer: Λίγο “μαύρισμα” και τον χειμώνα.

lancaster-low

 

Σας πιάνει κάποιες φορές μέσα στο καταχείμωνο μια νοσταλγία για το όμορφο καλοκαιρινό σας μαύρισμα; Εμένα πάντως ναι. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω την ασπρίλα μου και σκέφτομαι τι ωραία που είναι τους καλοκαιρινούς μήνες που το πρόσωπό μου δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα (ούτε ρουζ ούτε make up) γιατί έχει αποκτήσει αυτό το λαμπερό χρώμα υγείας που δίνει ο ήλιος (με μέτρο βέβαια πάντα).

 

Λοιπόν όταν με πιάνει αυτή η νοσταλγία το μόνο που με ανεβάζει είναι η σειρά μακιγιάζ της Lancaster Infinite Bronze Sunlight Make Up.Πρόκειται για μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένη για ηλιοκαμένο λουκ όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

 

Τι κάνω λοιπόν: Βγάζω από το νεσεσέρ μου την πούδρα Kaleidoscope 5 in 1, μια ιριδίζουσα πούδρα με πέντε ζεστές καλοκαιρινές αποχρώσεις, την απλώνω με ένα μεγάλο φουντωτό πινέλο σε όλο μου το πρόσωπο και τσούπ! στη στιγμή δείχνω σαν να έχω μόλις γυρίσει από διακοπές στον Μαυρίκιο (ευσεβείς πόθοι…). Μετά εφαρμόζω δυο στρώσεις μαύρη μάσκαρα, ένα λαμπερό τριανταφυλλί κραγιόν ή ένα lip gloss και είμαι έτοιμη και σούπερ φυσικά ηλιοκαμένη!

 

Αν έχεις βαρεθεί και εσύ την ασπρίλα σου και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τον Μάιο ρίξε μια ματιά στο stand της Lancaster όταν βρεθείς σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών.

7 Σχόλια
  1. Σύγουρα είναι ωραία η μαυρισμένη επιδερμίδα, αλλά δεν θα μου άρεσε να είμαι με ηλιοκαμένο λουκ στο πρόσωπο και λευκά χέρια. Πιστεύω ότι στυλιστικά είναι μεγαλύτερο λάθος η διχρωμία. Προτιμώ να περιμένώ το καλοκαίρι. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να μην ξέρω εγώ το σωστό τρόπο να εφαρμόσω τη συγκεκριμένη τεχνική.

  2. Μας άρεσε το σχόλιό σου Βίκυ! Είναι πολύ καλό να μην πιστεύεις με τη μια ότι ακούς. Παρόλα αυτά τα προιόντα bronzing δεν είναι τόσο έντονα ώστε να φαίνεται η διαφορά στα χέρια σου ή στα πόδια σου ή σε όποιο άλλο σημείο του σώματός σου. Αυτό ουσιαστικά που κάνουν είναι να σου δίνουν μια λίγο πιο ζεστή λάμψη στο πρόσωπο – περίπου σαν να έχεις μόλις κάνει λίγη γυμναστική και έχεις αποκτήσει ένα χρώμα υγείας. Το beautyblog σε ρωτάει: Mήπως θέλεις να δοκιμάσεις ένα τέτοιο προιόν και να μας πεις την γνώμη σου; Θα σου το στείλουμε εμείς σαν δώρο για να μη χρειαστεί να το αγοράσεις!

    Περιμένουμε την απάντησή σου!

    Φιλάκια,

    Η blogger σου

  3. H αλήθεια είναι οτι θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω ένα τέτοιο προίον, μπορεί να έχω άδικο, δεν θέλω να καταδικάσω κάτι αν δεν το έχω ψάξει καλά.Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή beatyblog.

  4. Βίκυ, τηνν επόμενη εβδομάδα θα λάβεις ένα bronzing προιόν από το beautyblog. Θέλουμε να το δοκιμάσεις και να μας πεις την γνώμη σου!

    Φιλάκια
    η blogger σου

  5. Έλαβα το προίον beautyblog και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Η χρήση του είναι ως πούδρα ή ως ρουζ?
    Το χρησιμοποίησα μία φορά ως ρούζ και ήταν πραμγματικά εκπληκτική η λάμψη του.

  6. Γειά σου Βίκυ!

    Η πούδρα απλώνεται σε όλο το πρόσωπο ενώ το bronzer μόνο σε κάποιες περιοχές του προσώπου. Αν απλώσεις το bronzer σε όλο το πρόσωπο σαν πούδρα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ βαρύ και αρκετά ψεύτικο. Τα καλύτερα σημεία για να το απλώνεις είναι ψηλά στα ζυγωματικά, λίγο στη ράχη της μύτης, λίγο στο μέτωπο και λίγο στο πηγούνι. Και άκου και ένα άλλο κόλπο που θα σου αρέσει πολύ αν το δοκιμάσεις: Άπλωσε το μπρόνζερ στα ζυγωματικά και έπειτα χαμογέλασε στον καθρέπτη και βάλε λίγο ροζ ή ροδακινί ρουζ μόνο στα μαγουλάκια. Θα δεις ότι το πρόσωπό σου θα αποκτήσει λάμψη χρώμα υγείας. Δοκίμασέ το!

    Φιλάκια
    η blogger σου

  7. Ακολούθησα τις οδηγίες σου beautyblog και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν τέλειο, όλες οι κοπέλες της παρέας με ρωτούσαν τι έκανα και έλαμπα? Απλά τους είπα μπειτε στο blog μας και θα καταλάβετε.
    Για αλλή μια φορά ευχαριστώ beautyblog.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.