Spray Tan: Φυσικό μαύρισμα με σούπερ τιμή!

Το Δώρο της Εβδομάδας: 15% έκπτωση σε όσες φίλες του beautyblog θέλουν να κάνουν Spray Tan!

 

cosmekon1-low

 

Λοιπόν επειδή πολλές φίλες έχουν ξεσηκωθεί και έχουν δείξει ενδιαφέρον με την προοπτική του μαυρίσματος κατά τη διάρκεια του χειμώνα, εκτός από τα προϊόντα bronzing έχω να σας προτείνω κάτι που έκανα την περασμένη βδομάδα που ήμουν καλεσμένη σε ένα σούπερ αποκριάτικο πάρτι και ήθελα να ντυθώ εξωτική Βραζιλιάνα: Έκανα Spray Tan δηλαδή  μαύρισμα με Αερογράφο.

 

Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα φυσικό και μάλιστα όλοι όσοι με είδαν με ρώταγαν αν έχω μόλις γυρίσει από διακοπές, ή από σκι στο βουνό. (Εννοείται δεν έκανα τίποτα από τα δύο)

 

Το καλύτερο πάντως ήταν ότι όλη η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε μόλις 20 λεπτά! Δέκα λεπτά για την εφαρμογή του σπρέι στο σώμα μου με την βοήθεια του αερογράφου από εξειδικευμένη αισθητικό, και άλλα δέκα λεπτά χρειάστηκαν μέχρι να στεγνώσει εντελώς και να μπορέσω να ντυθώ. Περιττό να σας πω ότι  το βράδυ του πάρτι ήμουν η σούπερ Βραζιλιάνα και  θαύμαζα το ζεστό χρώμα της επιδερμίδας μου.

Για όσες πάντως διατηρείτε επιφυλάξεις για την ασφάλεια του spray tan, να σας πω ότι είναι εξολοκλήρου ακίνδυνο αφού το υλικό που χρησιμοποιείται  είναι μη τοξικό και έχει ως πρώτη ύλη του το ζαχαροκάλαμο. (Το DHA (συστατικό του ζαχαροκάλαμου) αντιδρά με τα αμινοξέα των επιφανειακών κυττάρων της επιδερμίδας και χαρίζει ένα όμορφο και φυσικό μαύρισμα).

Και πριν με ρωτήσετε θα σας απαντήσω ότι όχι δεν κάνω και δεν έχω κάνει ποτέ solarium. Το solarium εκπέμπει ακτίνες Α που είναι ένα κι ένα για πρόωρη γήρανση.

Το Sray Tan μπορείτε να το κάνετε στο Cosmekon Medical Beauty Center (Περ. Σταύρου 13, Ψυχικό Τηλ. 210 6917544 – 564).

Αν κάνετε πήλινγκ σώματος σπίτι σας θα σας κοστίσει μόνο 45Ε αλλά αν πείτε ότι είστε fun του beautyblog θα έχετε επιπλέον έκπτωση 15%. (http://www.cosmekon.gr)

 

 

cosmekon2-low

2 Σχόλια
  1. Beuatyblog!!! Είσαι μια ΘΕΑ! τέλειο δωράκι…η αλήθεια είναι μέχρι πριν 5 χρόνια έκανα μερικά σολάριουμ, αλλά τα έχω καταργήσει, επειδή ακριβώς επιταχύνουν την γήρανση… ε΄χω 2 ερωτήσεις να σου ΄κάνω:

    -περίπου πόσο διαρκεί το spray tan? 1 εβδομάδα?
    και
    -νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνω ένα botox-aki. έχω ακούσει πως κάνουν και κάποιο δερματολόγοι και φυσικά οι πιο “ειδικοί” όπως είναι ο κος. Κοντοές, που είδα σήμερα ότι είναι πλέον ‘συνεργάτης μας’, εδώ στην παρέα Beautyblog, ποιά είναι η διαφορά?
    οικονομική? δηλαδή στον δερματολόγο το πληρώνεις το botox Πιο φθηνά απ ότι ας πούμε στον Κοντοές?
    – και τέλος μπράβο για την συνεργασία, φαντάζομαι, ότι θα έχουμε σούπερ πληροφόρηση πλέον για ότι νέο υπάρχει στην ιατρική αισθητική, εκ των έσω…
    ελπίζω να μην σε κούρασα:-))))

  2. Beautyblog!
    Χαίρομαι τόσο που αναφέρεις τι προσφέρει το spray tan, είναι πραγματικά μια τέλεια ευκαιρία να νιώσουμε αιθέριες υπάρξεις και το χειμώνα! Διαβάζω συχνά τα posts σου και ήθελα πω ότι στην Κρήτη υπάρχει μια εταιρεία που εξειδικεύεται στο αντικείμενο, εκπαιδεύοντας τους πελάτες του για τους κινδύνους που εγκυμονεί ο ήλιος χωρίς προστασία και φυσικά τα πολύ επικίνδυνα σολάριουμ. Το spray tan είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος μαυρίσματος ακόμη και το καλοκαίρι δίνοντας την ευκαιρία να είμαστε μαυρισμένοι και να μπορούμενα προστατεύουμε το δέρμα μας ταυτόχρονα. Η ιστοσελίδα τους είναι http://www.yokoso.gr,είμαι μέλος του loyalty group τους γιατί δεν μπορώ χωρίς την καθημερινή μου λάμψη!
    Συνέχισε να μας ενημερώνεις για τα τελευταία νέα στον κόσμο της ομορφιάς!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.