Chanel Rouge Coco: Ένα μυθικό κραγιόν.

27-low

«Αν συμφωνούμε ότι τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής τότε γιατί να μην παραδεχτούμε ότι τα χείλη είναι το στόμα της καρδιάς;» Mademoiselle Chanel

9-low

Μου αρέσουν οι ιστορίες. Ειδικά όταν αυτές αφορούν μοναδικές γυναίκες που έχουν μεγαλουργήσει στον τομέα τους.

Το 1954 η δεσποινίς Coco Chanel αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κραγιόν σε πρωτόγνωρη τετράγωνη συσκευασία, μια ακριβή ρέπλικα του εμβληματικού της αρώματος, Chanel No 5.

Το κραγιόν αυτό φτιάχτηκε με σκοπό να συντροφέψει μια γυναίκα καθ΄ όλη την διάρκεια της ζωής της και η Mademoiselle Coco έφτιαξε για αυτό ακόμα και ειδική δερμάτινη θήκη στις διάσημες καπιτονέ τσάντες της.

Από τότε και μέχρι σήμερα αυτό το μοναδικό κραγιόν εξελίσσεται, επανασχεδιάζεται και εξακολουθεί να γράφει ιστορία χάρη στην απόλυτη ερωτική του σχέση με την γυναίκα που το έχει στο νεσεσέρ της.

Εμένα προσωπικά το Rouge Coco μου αρέσει γιατί η φόρμουλά του είναι τόσο,  όσο πρέπει κρεμώδης αλλά παράλληλα τόσο ελαφριά και  ευκολοφόρετη που δεν χρειάζομαι ούτε καθρέπτη για να το απλώσω. Θα έλεγα ότι είναι κάτι ανάμεσα σε κραγιόν αλλά και σε ένα πολύ έντονο μπαλμ γιατί κάθε φορά που το απλώνω αισθάνομαι τα χείλη μου σούπερ ενυδατωμένα.

Το πρόσωπο που επιλέχθηκε για την καμπάνια του Coco Rouge είναι η διάσημη γαλλίδα τραγουδίστρια (και σύντροφος του αμερικανού ηθοποιού Τζόνι Ντεπ) Vanessa Paradis.

Θα το βρεις σε 20 αποχρώσεις (στις χρωματικές παλέτες των ροζ, μπεζ, καφέ και κόκκινων)

3-low

21-low

22-low

28-low

30-low

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.