Το μακιγιάζ της Radiant Professional

House.of.Holland_2092_SS10_PWrose

Τρεις φορές τον χρόνο η Radiant Professional κυκλοφορεί στα σημεία πώλησης ένα έντυπο με το μακιγιάζ που προτείνει για την κάθε σαιζόν, Άνοιξη-Καλοκαίρι, Φθινόπωρο-Χειμώνας και Χριστούγεννα.

Το πρόσωπο του μακιγιάζ είναι η Κάτια Ζυγούλη και make up artist o Αχιλλέας Χαρίτος. Μου αρέσει πολύ αυτό το έντυπο και το βρίσκω ενδιαφέρον, ενημερωτικό και ιδιαίτερα βοηθητικό διότι περιγράφει step by step την δημιουργία κάθε μακιγιάζ που προτείνει καθώς και τα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί κάνοντας έτσι την αντιγραφή πολύ εύκολη υπόθεση για όσες από εμάς (και εμένα μαζί) δεν «πιάνουν» ιδιαίτερα τα χέρια μας.

Θα το βρεις στα καταστήματα καλλυντικών περίπου σε 20 μέρες αλλά μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στο μακιγιάζ που προτείνει η Radiant για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2010 σε αποκλειστικό preview από το beautyblog.

radian1209z2b-50700

radiant1209Z1-050444

radiant1209Z1-050478

radiant1209Z1-050507

radiant1209Z1-050543

radian1209z2-050646

27 Σχόλια
  1. Θα συμφωνήσω vicky, τι να το κάνεις το μακιγιάζ αν έχεις τέτοιο προσωπο. Παρ΄ όλα αυτά το μακιγιάζ της radiant είναι πολύ λαμπερό και φωτεινό!!!!

  2. Ναι είναι αλήθεια Τζένη. Οι σκιές της Radiant είναι πραγματικά πολύ φωτεινές και “γράφουν” πολύ καλά στο μάτι. Και δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβές.. Εμένα μου αρέσουν πολύ και τα κραγιόν της ειδικά οι καλοκαιρινές κοραλί αποχρώσεις.

  3. Η radiant με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη με τα μολύβια ματιών ,που είναι πολύ μαλακά καθώς και με τις τέλειες σκιές .Η Ζυγούλη κουκλάρα όπως πάντα !Δεν γνώριζα για το έντυπο .Θα προσπαθήσω να το προμηθευτώ !

  4. Αν δεν έχεις κοιμηθεί, αν σε έχουν πιάσει τα νεύρα σου και το δέρμα σου δεν λάμπει, αν θέλεις να βάλεις χρώμα στη ζωή σου και μάλιστα πρωί πρωί, αν δεν θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία αλλά να έχεις αποτέλεσμα εκατοντάδων ευρώ και αν έχεις νεύρα από τότε που γεννήθηκες(όπως εγώ) και το make up είναι υποχρέωση και όχι χαβαλές..Ε, ναι τα Radiant είναι τα καλύτερα! Και μαντέψτε ποια μου πρωτοείπε για αυτά! Η Τζούλια. Όχι τίποτα άλλο έσωσε και από την ξινίλα μου εκείνο το κοριτσάκι που με βάφει το πρωί.

  5. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΦΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΡΕΜΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ Radiant ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ.

  6. geia sas koritsia.. thelw mia mikri voitheia. pantreuetai i aderfos mou k exw parei ena forema pou einai metaksu prasinou k mple. ti makigiaz prepei na kanw?

  7. agathi28,εγω γενικά δεν προτιμώ το βαρύ μακιγιάζ και κυρίως το καλοκαίρι.Αν λοιπόν το φορεμά σου είναι φορτωμένο περιόρισε λίγο τους τόνους των χρωμάτων.θα σου προτεινα λοιπόν να βάψεις τα μάτια σου στα χρώματα του φορέματος,μν χρησιμοποιήσεις πολύ μολύβι,κάνε ένα απαλό πέρασμα μόνο,κάνε έντονο το βλέμμα σου με τη μάσκαρα.επίσης μν βάλεις πάρα πολύ ρούζ,γιατί αν χορέψεις κίολας θα φαίνεσαι κατακόκκινη…!τέλος για τα χείλη θα σου πρότεινα ένα ροζ gloss πάλι δηλ να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα!καλή επιτυχία!

  8. πολυ ωραιες προτασεις! τις βλεπω και τις ζηλευω γιατι δυστυχως δεν πανε σε ολες μας…. 🙁

  9. koritsia oles imaste omorfes apla borume na ginume pio omorfes arki na tonisume ta akatamahita simia tu prosopu mas ! i ka8emia ehi ta dika tis haraktiristika ke tin diki tis omorfia …elate na dokimasete to kati diaforetiko …tolmiste me hromata ke proionda tis radiant

  10. Ολα ειναι τελεια. Μηπως θα μπορουσατε να μας πειτε τι ακριβως χρησιμοποιηθηκε στο καθε μακιγιαζ δλδ ποιες σκιες, ποιο ρουζ, ποιο κραγιον κλπ (χρωμα και αριθμος). Ευχαριστω πολυ

  11. radiant ..πολυ καλη μη επαγγελματικη σειρα προιοντων…..πολυ καλα προιοντα!!!!!!

  12. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΑΥΤΗ

  13. Apo tote poy anakalypsa tis paletes xrwmatwn tis Radiant den ksanaxreisimpoiisa tipote allo! Einai yperoxa ta xrwmata kai to poso eykola mporei na ta xreisimopoiisei kai i pio asxeti, san emena! xixixi 🙂

  14. Το πρωινό αλλά και το βραδινό μακιγιάζ εμπνέονται από αυτές τις αποχρώσεις!! Είναι και η Κάτια κουκλάρα βέβαια!

  15. έκλεισε η radiant? δε μπορώ να τα βρω πουθενά πλέον και είναι κρίμα γιατί έχει το πιο ταιριαστό στην επιδερμιδα μου fountation, απλά άψογο…

  16. Όχι βέβαια! Δεν έκλεισε η Radiant! Πριν από ένα μήνα έγραψα το μικρό περιοδικό-φυλλάδιο των νέων προιόντων της… μα που ψάχνεις?

  17. κοιταξα σ 2 sephora κ δεν υπήρχαν… και στη συνέχεια στο νετ, ουτε καν site δε βρίσκω!

  18. στα sephora δεν τα ειχα δει ποτε. μονο σε hondo κ σε αλλες μικρες αλυσιδες καταστηματων καλλυντικων.

  19. Sta sephora den uparxei. ta exo dei se hondos kai galerie de beaute kai prin ligo kairo bgike kai o anoiksiatikos/kalokairinos odigos! Perimeno post kai edo me fotografies!!

  20. Που μπορώ να βρώ τα προϊόντα της Radiant στην Κύπρο. Θα βοηθήσετε πάρα πολύ!!!!

  21. pw einai apla teleio to makigiaz ths..
    egw xrhsimopoiw sunexeia radiant opote makari na kerdiza sto diagwnismo !

  22. σασ παρακαλω μπορει να με πει καποιοσ site με προιοντα τησ radiant….

  23. τέλεια ματια, τέλειο μακιγιάζ τέλεια χρώματα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.