Kiten Beauty: Θέλεις να λάμπουν τα μάτια σου;

kittenbeauty-low

 

Όταν ήμουν πιο μικρή, μια ξαδέρφη μου, μου είχε πει ένα κόλπο για να έχουν λάμψη τα μάτια μου. Ήταν ένα κολλύριο, το οποίο αγόραζα από το φαρμακείο (εντελώς ακίνδυνο εννοείτε- απλά σταγόνες για ξεκούραση) και κάθε βράδυ πριν βγω για clubbing έβαζα και από δυο σταγόνες και για τις επόμενες ώρες  τα μάτια μου  έλαμπαν. Μου άρεσε πολύ αυτό το κολπάκι και το έκανα για αρκετά χρόνια.

Φαντάζεσαι λοιπόν την έκπληξή μου όταν πρόσφατα στο Hondos Center ανακάλυψα τα Kiten Beauty (ποιος ξέρει – μπορεί αυτή που τα έφτιαξε να ήξερε αυτό το κόλπο…)

 

Εξηγώ το λόγο:

 

Τα Kiten Beauty είναι καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς. Πρόκειται για υποαλλεργικές σταγόνες σε μονοδόσεις οφθαλμολογικά ελεγμένες και συμβατές ακόμα και με κάθε τύπο φακών επαφής ειδικά για όσες από εμάς φοράμε φακούς. Περιέχουν υαλουρονικό οξύ και προστατεύουν από τους ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα, ενυδατώνουν και αναζωογονούν το εσωτερικό των ματιών κάνοντάς τα να λάμπουν και δίνοντας στο βλέμμα μια ξεκούραστη όψη.

Πάντως εκτός από το ωραίο αποτέλεσμα που δίνουν, εγώ λέω ότι είναι καλό να τα χρησιμοποιείς αν ξενυχτάς συχνά για να κρύβεις τα σημάδια…

Κοστίζουν 13,75Ε

3 Σχόλια
  1. οικονομικό και εύκολο τριπάκι και πέρα από αυτό καλό είνα να υπάρχει μια μονοδόση στην τσάντα μας διότι με τη σκόνη και τη γυρή που θα αρχίσει σε λίγο καιρό όλο και κάτι μπαίνει στα μάτια και επειδή το τρύψιμο απαγορεύεται καλό είναι να έχουμε τα δάκρυα Kiten Beauty πρόχειρα!!!!!!!

  2. Τα έχετε χρησιμοποιήσει; Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να τα χρησιμοποιήσω. Γενικά με τα κολλύρια δεν τα πάω καλά, πριν λίγο διάστημα είχα ένα προβληματάκι και με το ζόρι τα έβαζα. Αλλά πέρα από αυτό δεν ξέρω αν είναι καλά και φοβάμαι μην δημιουργήσω πρόβλημα στα μάτια μου.. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ερεθισμού. Αν τα έχει δοκιμάσει κάποια θα ήθελα να μάθω πως της φάνηκαν

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.