Biotherm, Αρωματάκια Jellies: 20E για 20ml.

Jellies Packshots-aromata-cacharel

 

Πολύ μου αρέσουν κάτι χαριτωμένα και γουστόζικα που κάνουν κάποιες φορές οι εταιρείες καλλυντικών. Ένα από τα πιο πρόσφατα είναι η ιδέα του αρωματικού οίκου Cacharel να κυκλοφορήσει τα αρώματά του σε συσκευασία 20ml στην αρκετά οικονομική τιμή των 20Ε .

 

To  Αmor- Amor, το Amor-Amor Tentation, Anais – Anais το Noa και το Scarlett σε ένα packaging που θυμίζει νόστιμο ζαχαρωτό και που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε διάφορες περιπτώσεις.

 

Διάβασε κάποιες από αυτές:

 

  1. Ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι, όταν πας για clubbing, για να ανανεώσεις το άρωμά σου
  2. Μέσα στο αεροπλάνο αφού είναι αρκετά μικρά για να σε αφήσουν να τα έχεις μαζί σου μέσα στην καμπίνα.
  3. Αν κυκλοφορείς με μέσα μαζικής μεταφοράς και ο διπλανός σου ξέχασε να κάνει ντους
  4. Όταν κάποιο βράδυ μείνεις «εντελώς τυχαία» σπίτι του και καλό είναι να μην σε δει να κουβαλάς όλη την γκουρμούτσα των 100ml. γιατί ίσως καταλάβει ότι δεν ήταν και τόσο… τυχαίο.

Άντε και καλούς ψεκασμούς.

2 Σχόλια
  1. Είναι μια καλή ιδέα για να μιμηθουν και άλλες εταιρείες. Είναι απλά απαραίτητο. Και εφόσον δεν μπορώ να έχω το άρωμα μου σε μια τέτοια συσκευασία, θα πάω να επιλέξω ένα από τα αρώματα της Cacharel. Σε ευχαριστώ beautyblog που μας ενημερώνεις για τα νέα της αγοράς.

  2. Όντως πολύ καλή ιδέα… Πάντως τον τελευταίο καιρό εγώ έχω βολευτεί με τα χύμα αρώματα. Είναι αρκετά οικονομικά και ορισμένα έχουν και καλή διάρκεια. Βέβαια θέλει ψάξιμο γιατί σε πολλά μαγαζιά που έχω πάει και έχω δοκιμάσει τα αρώματά τους δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένη. Μετά όμως από αρκετές προσπάθειες και δοκιμές έχω βρει ορισμένα μαγαζιά που με καλύπτουν στις απαιτήσεις μου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.