Lancome: Το διάσημο τριαντάφυλλο έχει γενέθλια

BTSLANC_MG_5579

 

 

Στον κόσμο της ομορφιάς όταν μιλάμε για το τριαντάφυλλο εννοούμε την Lancome.  Αυτό το λουλούδι σύμβολο αντιπροσωπεύει την διάσημη γαλλική μάρκα ομορφιάς που φέτος γιορτάζει τα 75 της χρόνια.

Θα δείτε πολλά posts ακόμα για τα συγκεκριμένα γενέθλια γιατί εκτός του ότι η Lancome έχει πολλά νέα να μας πει, εγώ προσωπικά είμαι συναισθηματικά δεμένη με την συγκεκριμένη μάρκα. Από την Lancome αγόρασα το πρώτο μου «ενήλικο» κόμπακτ make up αλλά και το πρώτο μου κραγιόν σε ηλικία 18 ετών (μέχρι τότε φόραγα μόνο lip-gloss)

Anyway, η μάρκα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις φέτος και μια από αυτές είναι η ανάθεση στο διάσημο φωτογράφο Mario Testino της νέας της καμπάνιας που θα είναι διαφορετική από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Και εννοείτε ότι οι διάσημες πρέσβειρες της, (μεταξύ αυτών πρόσφατα και η Julia Roberts) θα φωτογραφηθούν εκ νέου και με γνώμονα την απόλυτη παριζιάνικη φινέτσα.

Εμείς για αρχή ρίξαμε μια ματιά από την κλειδαρότρυπα στην φωτογράφηση της Kate Winslet (Αλήθεια, είναι ιδέα μου, ή έχει ομορφύνει απίστευτα τον τελευταίο καιρό αυτή η γυναίκα;)

Απολαύστε την!

BTSLANC_MG_5231

BTSLANC_MG_5239

BTSLANC_MG_5258

BTSLANC_MG_5402

BTSLANC_MG_5489

BTSLANC_MG_5508

BTSLANC_MG_5590

BTSLANC_MG_5664

BTSLANC_MG_5802

BTSLANC_MG_5982

4 Σχόλια
  1. Πιο ωραία από ποτέ, μου φαίνεται ή ιδέα μου είναι??? Πόλλές φορές σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να με βάψει ένας επαγγελματίας και να με φωτογραφήσει κάποιος ειδικός και να βγάλω τέτοιες φωτογραφίες. Είμαι λίγο ψώνιο τι να κάνώ! Φιλάκια καλημέρα!!!!!!

  2. Όχι δεν νομίζω ότι είσαι καθόλου ψώνιο Τζένη. ¨Ολες μας θα θέλαμε κάτι τέτοιο για να έχουμε και ένα ωραίο ενθύμιο για τα χρόνια που θα έρθουν… Άλλωστε δεν έχει τύχει να δεις κάποιες υπέροχες φωτογραφίες των γιαγιάδων μας με υπέροχο μακιγιάζ της εποχής φωτογραφημένες σε μια όμορφη πόζα από έναν επαγγελματία φωτογράφο; Πάντως αν όντως θα ήθελες να κάνεις ένα επαγγελματικό μακιγιάζ έλα σε επαφή με το beautyblog στο [email protected] και θα σου βρούμε μια πολύ καλή μακιγιέζ για να πραγματοποιήσεις αυτή σου την επιθυμία. (και βέβαια σε καλύτερη τιμή!)

    Φιλάκια
    η blogger σου!

  3. πράγματι έχει ομορφύνει πάρα πολύ…την είδα σε ένα περιοδικό τις προάλλες απο τα Bafta awards και έπαθα πλάκα! σίγουρα έχει γίνει κάποια “δουλίτσα’ και δεν εννοώ photo shop:-))))
    όσο για την ιδέα της Τ΄ζενης πράγματι είναι πολύ ωραία: να σε βάψει επαγγελματίας και να σου κάνει φωτογράφιση επαγγελματίας…χμμμμ…με έβαλες σε σκέψεις Τζ’ενη

  4. τζενάκι έχεις δίκιο..αν μας αφήσουν στα χέρια επαγγελματία θα μας κάνουν αγνώριστες…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.