Korres: Σκιές ματιών σαν καραμέλες

31 BRONZE BROWN

 

 

Δεν ξέρω γιατί,  αλλά κάθε φορά που βλέπω τις συσκευασίες των σκιών του Κορρέ «Ηλίανθος και Νυχτολούλουδο» μου φαίνονται τόσο γλυκούλικες που μου έρχεται να τις φάω. Μικρούλες, χαριτωμένες δεν βαραίνουν καθόλου το νεσεσέρ μου και μπορώ να έχω και τρεις και τέσσερις στο τσαντάκι μου ανάλογα με το μακιγιάζ που θέλω να κάνω.

 

Εξ άλλου όταν θέλεις περίπου 40Ε για κάποιες πανάκριβες σκιές αυτές κοστίζουν 10Ε η μία οπότε με τα ίδια λεφτά μπορείς να αγοράσεις τέσσερις.

 

Βέβαια εκτός από όλη αυτή τη χαριτωμενιά που γράφω παραπάνω, το γεγονός παραμένει ότι η σύνθεση τους βασίζεται σε συστατικά φυτικής και βοτανικής προέλευσης απόλυτα συμβατά με την ευαίσθητη επιδερμίδα των βλεφάρων μας. Εννοείτε βέβαια ότι είναι συμβατές με την συνολική φιλοσοφία Κορρέ πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιέχουν ερεθιστικές ουσίες. Επιπλέον τα έλαια Ηλίανθου και Νυχτολούλουδου φροντίζουν την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

 

Φέτος την άνοιξη θα βρεις άλλες 16 νέες αποχρώσεις για παστέλ, nude ή smoky μακιγιάζ ματιών. Άντε μας κάλυψε πάλι ο Κορρές…

Εδώ θα δεις κάποιες από τις δικές μου αγαπημένες αποχρώσεις για να πάρεις ιδέες:

36 BRUN

41 LIME

49 CYPRESS GREEN55 METALLIC GREY

62 LIGHT PINK

88 MIDNIGHT BLUE

No 43LIGHT GREEN

4 Σχόλια
  1. Πράγματι τα χρώματα πολύ ωραία αλλά ακόμα πιο σημαντικό ότι είναι φυτικά προιόντα επίσείς πολύ ωραία είαναι και τα lip gloss τα έχω δοκιμάσει.

  2. hello girls! χαιρομαι που βρίσκομαι κι εγώ στη παρέα σας.
    ηθελα να ρωτήσω για τις σκιες του Κορρέ εαν είναι ματ διότι ψάχνω μια καφέ σκούρο αλλά να είναι ματ.. thanks

  3. Γειά σου Helena! Welcome στην παρέα μας! Κοίταξε η σκιές του Κορρέ δεν είναι ματ αλλά ούτε και πολύ ιριδίζουσες. Θα τις έλεγες απλά λαμπερές. Το καφέ του πάντως είναι αρκετά σκούρο. Όμως μια πολύ σκούρα ματ καφέ σκιά μπορεί λίγο να μας “βαρύνει” . Αν παρόλα αυτά επιμένεις έχω δει μια πολύ καλή μονή καφέ σκιά ματ στη συλλογή της Chanel. Check it out!

    Φιλάκια
    οι bloggers σου!

  4. ευχαριστώ για τις πληροφορίες…θα τις δικομάσω και θα σας πω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.