Yves Saint Laurent Parisienne: Ένα πολύ αισθησιακό Άρωμα

YSL_Parisienne_2562_V2

Κάτι παθαίνω μόλις μπαίνει η Άνοιξη, και δεν ξέρω το γιατί. Ίσως έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεσή μου αλλά για κάποιο λόγο την Άνοιξη επιθυμώ διακαώς να κάνω ένα ταξιδάκι αστραπή στο Παρίσι.

Να κάθομαι έξω στα μικρά μπιστρό του Μαρέ, να πίνω κόκκινο κρασί στα Ηλύσια Πεδία, να κάνω βόλτες στην αριστερή πλευρά του Σηκουάνα, να ψωνίζω μικρές γκραβούρες στην Μονμάρτη, να ακούω υπαίθριες αυτοσχέδιες συναυλίες έξω από την Παναγία των Παρισίων.

To περίεργο είναι, ότι το Παρίσι δεν είναι η αγαπημένη μου πόλη, ούτε και μου κάνει διάθεση να πάω κάποια άλλη εποχή του χρόνου.

Μάλλον για όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω τις προάλλες που χάζευα σε ένα κατάστημα καλλυντικών δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο νέο άρωμα του Yves Saint Laurent, με το όνομα Parisienne. Σκέφτηκα ότι εφόσον δεν έχω πρόγραμμα για ένα ταξίδι στο Παρίσι, τουλάχιστον το άρωμα αυτό μπορεί να με ταξιδέψει νοητά έως την πόλη του φωτός.

Flacon_1

Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι ένα πολύ αισθησιακό και πολύ θηλυκό άρωμα. Με νότες από βατόμουρα, βιολέτα, τριαντάφυλλο, σανδαλόξυλο και πατσουλί, αναδύει μια οσμή σαν να έχεις μόλις ξυπνήσει από μια «άτακτη» νύχτα.

Ίσως γι αυτό διάλεξαν σαν μούσα του αρώματος την σέξι και ιδιαίτερα άτακτη Kate Moss και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι της ταιριάζει τέλεια το συγκεκριμένο άρωμα. Αλλά και η καμπάνια του αρώματος όπως θα δεις από τις φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα αισθησιακή και ερωτική (ακριβώς όπως το Παρίσι την Άνοιξη)

YSL_Parisienne_2610

Και αφού δεν μπορώ να είμαι άτακτη στο Παρίσι, θα είμαι άτακτη στην Αθήνα παρέα με το Parisienne. Eσύ;

YSL_Paris_BTS611

YSL_Paris_BTS794

YSL_Parisienne_2458_V3

1 Comment
  1. θα συμφωνήσω μαζί σου, ότι η καμπάνια είναι εκπληκτική και οι εκφράσεις της Kate Moss είναι τόσο νοσταλγικές που πραγματικά σου φέρνουν στο μυαλό εικόνες από Παρίσι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.