Biotherm:Βρακάκι Αδυνατίσματος!

Culotte1

Επειδή ο Μάρτιος έχει μπει πλέον για τα καλά και το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα με μπικίνι είναι μια ανάσα μακριά πρέπει λίγο να δούμε τι θα κάνουμε με το σώμα μας για να είναι – όχι τέλειο – τέλεια είναι μόνο τα μοντέλα – αλλά πάντως στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Και συνεχίζω: Το ότι η Biotherm γενικότερα σαν μάρκα ειδικεύεται σε προϊόντα σώματος είναι γνωστό. Εγώ προσωπικά από την Biotherm αγόρασα το πρώτο μου αδυνατιστικό τζελ – μάλιστα ήταν ειδικό για την περιοχή της κοιλιάς (η καθεμία με τον πόνο της) και θυμάμαι ότι είχα μείνει ευχαριστημένη.

Φέτος όμως η Biotherm  παρουσίασε μια φοβερή καινοτομία που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουμε:

biotherm

Το Shape Lazer είναι ένα σούπερ επαναστατικό σύστημα αδυνατίσματος, σμίλευσης και ανόρθωσης ειδικά για τον ποπό. Και πείτε μου τώρα, ποια δεν θέλει να έχει τον τέλειο ποπό το καλοκαίρι; Λέω σύστημα γιατί το κουτί περιέχει το τζελ με φόρμουλα καφεΐνης και Biofibrine που βοηθάει στην μείωση της κυτταρίτιδας και στην καύση του λίπους αλλά και ένα βρακάκι –σορτσάκι αδυνατίσματος με μικροκάψουλες καφεΐνης οι οποίες διαχέονται στην επιδερμίδα όλη μέρα και παρέχουν συνεχή δράση κατά τη κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα το βρακάκι ανορθώνει τον ποπό και τον διατηρεί ανορθωμένο. (sorry, αλλά το βρίσκω πολύ καλό αυτό!)

Για να δεις διαφορά σου προτείνω καθημερινή χρήση δυο φορές την ημέρα για ένα μήνα (το πρωί άπλωσε το τζελ μετά το ντους και μετά φόρεσε το βρακάκι, και ξανακάνε μασάζ με το τζελ και το βράδυ). Tο καλό είναι ότι το βρακάκι μπορεί να πλυθεί έως και 30 φορές (στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς) χωρίς να χάσει την δράση του.

Λοιπόν για το Shape Lazer θα πληρώσεις 50Ε και έχω την εντύπωση ότι αξίζει τα λεφτά του. Εγώ θα το αγοράσω το Σάββατο και θα αρχίσω να το φοράω όλη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.