Marc Jacobs, Splash: Η νέα συλλογή αρωμάτων

mark1

 

Ακόμα και αν δεν σου αρέσουν τα γλυκά (δύσκολο, αλλά λέμε τώρα) η μυρωδιά που αναδύει ένα ζαχαροπλαστείο είναι απλά μοναδική. Προφανώς αυτό σκέφτηκε και ο Marc Jacobs και η νέα του συλλογή αρωμάτων Splash βασίστηκε σε νότες εμπνευσμένες από τις λαχταριστές μυρωδιές λαχταριστών γλυκισμάτων

 

Τρία συλλεκτικά καλοκαιρινά αρώματα το Apple, (μήλο) το Pomegranate (ρόδι) και το Biscotti (μπισκότα) που θα τα βρεις και πάλι στο χαρακτηριστικό μίνιμαλ διάφανο μπουκάλι σήμα κατατεθέν πλέον των αρωματικών συλλογών Splash.

Το  Splash Apple είναι ένα άρωμα ζωηρό και φρουτώδες που θυμίζει μηλόπιτα με νότες από μήλο, λεμόνι γκρέιπφρουτ, γιασεμί μανόλια και κάρδαμο.

mark2

Το Splash Pomegranate είναι ένα άρωμα δροσερό, εξωτικό και κομψό με νότες λουλουδιών, ρόδι, περγαμόντο, βιολέτα, βανίλια και κεχριμπάρι. Ένα ροζ άρωμα που θυμίζει φρεσκοκομμένο ρόδι.

marc3

Το Splash Biscotti είναι ένα πλούσιο, αισθησιακό άρωμα «τραγανό» και απολαυστικό. Με νότες φρέζιας, άνθος πορτοκαλιάς, άνθος φιστικιάς και βανίλια είναι απίστευτα γλυκό όπως όταν δαγκώνεις ένα μπισκότο.

marc4

Έχεις καταλάβει βέβαια ότι όποιος μυρίσει αυτά τα αρώματα πάνω σου μάλλον θα θέλει να σε … φάει. Απλά μην μου πεις μετά ότι εγώ δεν σε προειδοποίησα…

2 Σχόλια
  1. Αν και δεν μου αρέσουν τα γλυκά αρώματα, αυτά είναι αρκετά δελεαστικά που όταν ξαναπάω σε κατάστημα καλλυντικών θα ήθελα να τα δοκιμάσω όλα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.