Beauty News: Μακιγιάζ Burberry

emma watson

 

Τα νέα έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο της ομορφιάς. Ο οίκος Burberry εν τω μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης αποφάσισε να λανσάρει μια πλήρη σειρά μακιγιάζ που θα αποτελείται από 100 και πάνω κωδικούς για το μακιγιάζ του προσώπου, των ματιών και των χειλιών.

Kαι μπορεί να έχεις δει και να έχεις διαβάσει και αλλού το συγκεκριμένο νέο αλλά στις 20 Απριλίου θα γίνει το επίσημο international λανσάρισμα στο Λονδίνο, στην πρωτεύουσα της πιο εμβληματικής βρετανικής μάρκας.

Εγώ θα βρίσκομαι εκεί και θα σου μεταφέρω τα πάντα αλλά για να πάρεις μια πρώτη γεύση αρκεί να σου πω ότι λίγοι μέχρι σήμερα έχουν δει τα προϊόντα αφού ακόμα και οι διευθυντές του οίκου τα είδαν την πρώτη φορά μόνο σε γυάλινες προθήκες χωρίς να μπορούν να τα αγγίξουν.

Το πρόσωπο της καμπάνιας από ότι μάθαμε θα είναι η very hot Emma Watson, η Ερμιόνη δηλαδή των ταινιών Harry Potter.

Εμένα πάλι μου έχουν δημιουργηθεί δυο απορίες τις οποίες φαντάζομαι ότι θα λύσω την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο:

Από την μια ο οίκος διαλέγει σαν πρόσωπο μια πολύ νεαρή και very trendy ηθοποιό και από την άλλη έχω ακούσει ότι το μακιγιάζ Burberry θα είναι ultra prestigious αφού θέλει να συναγωνιστεί αντίστοιχους οίκους όπως η Chanel, o Dior και ο YSL.

Άρα να περιμένουμε να δούμε κάτι νεανικό και λιγότερο ακριβό που να έχει όμως την ποιότητα και το στυλ του οίκου, ή κάτι σούπερ γκλάμουρους και ακριβό;

H απάντηση κορίτσια μόλις γυρίσω από το Λονδίνο!

1 Comment
  1. Περιμένω με ανυπομονυσία να μαθω τα νέα που θα μας φέρεις και για να πω την αλήθεια το νεανικό και οικονομικό περιμένω ότι θα τραβίξει περισσότερο κοσμο. Είμαι σε αναμονή, περιμένω και φωτογραφίες!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.