Κέρδισε την μάσκαρα Lancome Hypnose Precious Cells!

lancome-hypnose

 

Από την Δευτέρα 12 έως την Παρασκευή 16 Απριλίου 5 σούπερ τυχερές αναγνώστριες του beautyblog θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την απίθανη ολοκαίνουργια μάσκαρα της Lancome, Hypnose Precious Cells.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι από την Δευτέρα έως την Παρασκευή να στείλετε ένα σχόλιο που να αφορά στις μάσκαρα της Lancome ή γενικά τι σας αρέσει περισσότερο από την μάρκα Lancome.

Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή το απόγευμα. Εσείς στείλτε την διεύθυνση σας στο mail [email protected] και θα λάβετε την μάσκαρα σύντομα στον χώρο σας.

24 Σχόλια
  1. Αν πω ότι η Lancome είναι μία τέλεια και πολύ ψαγμένη εταιρεία ίσως φάνει υπερβολή. Την συγκεκριμένη μάσκαρα δεν τη γνωρίζω εγώ τρελένομαι κάθε φορά που κυκλογορεί νέα χρώματα σκιών, έιναι η καλύτερη μου, τρελαίνομαι. Όσον αφορά τις μάσκαρα όποια καταφέρει να αναδείξει τις ψείρες βλεφαρίδες που έχω με το πρώτο άντε δεύτερο χέρι θα είναι κάτι μαγικό, για να καταλάβεις όση ώρα κάνω να μακιγιαριστώ άλλη τόση ώρα κάνω για τις βλεφαρίδες.

  2. Αν δεν εμπιστευτούμε την συγκεκριμένη εταιρία ποιά θα εμπιστευτούμε? Η φόρμουλα αυτή δίνει μήκος και πάχος σε μία μια βλεφαρίδα ξεχωριστά και υπόσχεται αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες !! Πιστεύω αξίζει να την δοκιμάσουμε!!!

  3. Ανάπλαση, αναδόμηση, ανθεκτικότητα, μείωση της τριχόπτωσης, όλα τα κάνει η νέα μάσκαρα της Lancome!!

  4. Τέλεια μάσκαρα!!Αναδεικνύει τις βλεφαρίδες!!Σαγηνευτικό βλέμμα!!

  5. Καταπληκτική εταιρεία με πολύ καλή ποιότητα προϊόντων και σε συσκευασίες που δεν θέλεις να πετάξεις μετά το τέλος τους. Γενικά η μάσκαρες της LANCOME έχουν φοβερά βουρτσάκια και βάφουν ομοιόμοφα της βλεφαρίδες κα φαίνονται τεράστιες χωρίς να είναι ψεύτικες.

  6. Έχω δοκιμάσει μάσκαρα Lancome hypnose και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη, αλλά όχι την συγκεκριμένη. Καλή επιτυχία σε όλες μας !!!

  7. ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΕΣ LANCOME ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!
    ΦΙΛΙΑ

  8. H lancome gia mena yparxei stin kardia mou apo ta 16 mou xronia, otan mou xarisan tin Trezor. Me magepse to arwma tis kai meta apo kapoia xronia mou edwsan se katastima ena deigma tis poem…. Poihma!! Tin agapisa kai tin forousa gia polla xronia, kapoioi mou elegan oti an tin myrizan se kapoio dhmosio xwro gyrnousan mipws me doun, eixe metatrapei sto sima katatethen mou……… Ystera vevaia irthe i Miracle, ki ekane to Thauma tis!!!!!
    opws antilifthikate…… I LOVE LANCOME..!!!!!! Ti na poume loipon gia tin maskara kai ta ypoloipa proionta tis….

  9. Μια κίνηση με το βουρτσάκι της Lancome Ypnose Precious Cells και θαυμάστε το αποτέλεσμα!! Η νέα μάσκαρα δρα στην βλεφαρίδα δίνοντάς της μεγάλη ανθεκτικότητα και πυκνότητα !

  10. Η τελευταία μου αγορά από την εταιρία αυτή ήταν το μοναδικό absolu rouge κραγιόν της Lancome. Είναι από τα καλυτερα προϊόντα της αγοράς, με απίστευτη σταθερότητα και διάρκεια, το λατρεύω. Όσο καιρό αγοράζω καλλυντικά πάντα με θυμάμαι να ψάχνομαι στις μάσκαρες.Η αλήθεια είναι ότι δε φημίζομαι για τις πυκνές μου βλεφαρίδες και ανυπομονώ να δω τα θαύματα τις Hypnose.Εξάλλου δε θέλει και πολλή σκέψη αφού μας την συνιστά η “pretty woman” του Hollywood!!!H άτιμη, μέρα δεν πέρασε από πάνω της.:))LANCOME KEEP WALKING!!

  11. Για μάσκαρα επιλέγω πάντα lancome,αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ την virtuose! Θα ήθελα να δω μια μάσκαρα της εταιρίας με καλλυντικούς παράγοντες που να διατηρεί τις βλεφαρίδες μου υγιείς!

  12. idi xrisimopoio ti virtuose mascara tis lancome! kai eimai treli fan!!!! thelo polu na dokimaso tin kainourgia!!!!!!! sas euxaristo polu!!!!!!!

  13. ‘Οσες φίλες μου έχουν δοκιμάσει μάσκαρα της Lancome έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένες..Και για τη συγκεκριμένη, είμαι πολύ περίεργη αν κάνει όσα υπόσχεται…Μακάρι!Μακάρι και να την κερδίσω για να το διαπιστώσω…!!!

  14. Πάντοτε χρησιμοποιώ μάσκαρα Lancome!!! Δίνει όγκο στις βλεφαρίδες μου και το αποτελέσμα είναι εντυπωσιακό. Η μόνη που εμπιστεύομαι και ανυπομονώ να δοκιμάσω το νέο προιόν της εταιρείας!

  15. Lancome’s Genifique Skin Activator!
    Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα αφού βασίζεται στο τύπο δέρματος που έχεις και απλά του δίνει ξανά ζωή.Το δέρμα ενεργοποιείται!
    Δεν αλλοιώνεται!
    Είναι το αγαπημένο όλων μαμάδων!

  16. Πάντοτε έδινα μεγάλη έμφαση στις βλεφαρίδες.Γενικά θεωρώ ότι η μάσκαρα μπορεί να σε μεταμορφώσει και να σε κάνει να φαίνεσαι περιποιημένη ακόμα κι αν δεν έχεις βάλει make up ή κραγιόν.Γι’αυτό το λόγο έχω την τάση να δοκιμάζω νέες μάσκαρα προσπάθώντας να βρω την καλύτερη.Όσες και να έχω δοκιμάσει δεν έχω βρει καλύτερες από αυτές της Lancome. Η Amplicils και η Hypnose είναι για μένα οι καλύτερες αλλά και η oscillation είναι μοναδική σε αυτό που προσφέρει.’Έχοντας δοκιμάσει πολλές μάρκες, πλέον έχω καταλήξει στις lancome και δεν κάνω πλέον δοκιμές, καθώς οι βλεφαρίδες μου μεταμορφώνονται και δεν κολλάνε…

  17. Sunexeia akouw apo thn kopela mou poso en8ousiasmenh einai me ta proionta ths Lancome…En tw meta3u,diavazontas ti kanei h sugkekrimenh mascara,exei 3etrela8ei kai 8elei na th dokimasei..

  18. Και εγώ και η κόρη μου εμπιστευόμαστε τα προιόντα της Lancome..Θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες εταιρίες..

  19. Πολλά προϊόντα που υπόσχονται ακόμα περισσότερα. Όσον αφορά τις μάσκαρες, όλες οι εταιρείες υποστηρίζουν οτι οι δικές τους είναι αυτές που κάνουν την διαφορά. Προσωπικά πιστεύω οτι η LANCOME, είναι η μοναδική που μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά. Εταιρεία με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Η μόνη που θα μπορούσα να εμπιστευθώ και να δω τη διαφορά υπόσχεται.

  20. Καιεγώ θα ήθελα να λάβω μέρος!!!Μακάρινα κερδίσω.

  21. Η Lancome ειναι η καλυτερη εταιρεια ever. Εχει τα καλυτερα προιοντα αποδεδειγμενα. Το καινουριο mascara ειναο καταπληκτικο με την κρεμωδη υφη του αγκαλιαζει τις βλεφαριδες μια μια τις αναδομει σε βαθος και τις αναδεικνυει εκπληκτικα. Δρα σε χρωμα αλλα και ως θεραπεια…. Απιστευτο?
    Δοκιμαστε τη κοριτσια και δεν θα χασετε. Εγω δεν αλλαζω την LANCOME για καμια.

  22. Επισης TRESOR IN LOVE THE NEW FRAGRANCE FROM LANCOME….!!!!!
    Απλα ανεπαναληπτο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.