Μυστικά Ομορφιάς: H “πρέσβειρα” της Helena Rubinstein, Demi Moore

demi1

demi1

 

Αχ, αυτή η γυναίκα… δεν υπάρχει όμως. Κούκλα στα 46 της είναι, κορμάρα είναι, απίστευτα πετυχημένη είναι, σούπερ γκόμενο άντρα που την λατρεύει έχει, πρέσβειρα της εταιρείας καλλυντικών Ηelena Rubinstein είναι, τι να σας πω , αν δεν μου άρεσε τρελά σίγουρα θα την μισούσα. Άδικο έχω?

 

H Demi πρόσφατα έδωσε συνέντευξη σε μεγάλο γυναικείο αμερικανικό περιοδικό και αποκάλυψε πολλά από τα μυστικά της:

Ανάμεσα σε άλλα είπε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της μοιραία γυναίκα αλλά απλά παθιασμένη με τη ζωή, ενώ πιστεύει ότι μια γυναίκα άσχετα από την ηλικία της δεν πρέπει ποτέ να χάσει επαφή με την σεξουαλικότητά της και πρέπει να προσέχει πάντα τον εαυτό της. Η ίδια ακολουθεί μια δίαιτα χαμηλή σε νάτριο, αποφεύγει τα γλυκά και δεν πίνει αλκοόλ αφού πιστεύει ότι  όλα τα παραπάνω επισπεύδουν το γήρας.

 

Όσο αφορά τα μαλλιά της παραδέχτηκε ότι όταν δεν δουλεύει δεν τα κουράζει καθόλου με θερμαντικά εργαλεία όπως σεσουάρ και ψαλίδια. Τα αφήνει να στεγνώσουν φυσικά και συχνά κάνει μάσκες θρέψης και ενυδάτωσης. Και βέβαια το πιο απίστευτο από όσα αποκάλυψε είναι ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να τα βάψει!! Η δημοσιογράφος σχεδόν δεν την πίστεψε και τότε η Demi αποκάλυψε ότι η προγιαγιά της δεν άσπρισε ποτέ και εύχεται να έχει κληρονομήσει τα γονίδια της!

 

Εμείς πάντως για άλλη μια φορά την απολαμβάνουμε ως πρέσβειρα του αρώματος Wanted αλλά και του υπέροχου κραγιόν Wanted Rouge της Helena Rubinstein που πραγματικά φαίνεται να φτιάχτηκε για την απόλυτα μοιραία γυναίκα – όπως ακριβώς είναι η Demi και ας μην το παραδέχεται!

 

Εδώ μπορείς να απολαύσεις κάποιες φωτογραφίες backstage από το making of του Wanted Rouge.

 

demi2

demi3

demi5

demi4

4 Σχόλια
  1. Είναι 46 χρονών και δεν έχει βάψει ποτέ τα μαλλιά της ???? Αυτά είναι γονίδια !!!!!!!

  2. Ναι! Ούτε και γω μπορώ να το πιστέψω αλλά είναι αλήθεια! Είναι φαινόμενο και τυχερή ακόμα και στα γονίδια των μαλλιών της αυτή η γυναίκα!

  3. Ωραία γυναίκα…!!
    Αλλά, αυτές τις μέρες, έχω κολλήασει με την Essie…Προτιμώ να μοιάσω σ’εκείνη μεγαλώνοντας….Και τα γκρίζα της μαλλάκια είναι υπέροχα!!!!*

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.