Κερδίστε την σούπερ μάσκαρα Lancome Hypnose Precious Cells!

lancome-hypnose

 

Από σήμερα Δευτέρα, έως την Παρασκευή 16 Απριλίου 5 σούπερ τυχερές αναγνώστριες του beautyblog θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την απίθανη ολοκαίνουργια μάσκαρα της Lancome, Hypnose Precious Cells.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι από σήμερα έως την  Παρασκευή το μεσημέρι να στείλετε ένα σχόλιο που να αφορά στις μάσκαρα της Lancome ή γενικά τι σας αρέσει περισσότερο από την μάρκα Lancome.

Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή το απόγευμα. Αν είσαι εσύ η τυχερή θα στείλεις την διεύθυνση σου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και θα λάβεις την μάσκαρα σύντομα στον χώρο σου.

Καλή επιτυχία!

 

139 Σχόλια
  1. Αν και δεν θέλω να επηρεάζομαι από δημοσιεύματα γιατί πιστεύω ότι λογο πολύ όλες οι εταιρείες τα ίδια προιόντα προτείνουν θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την συγκεκριμένη μάσκαρα. ευχαριστώ.

  2. καθε φορά που πάω να ψωνίσω καλλυντικά οπωσδήποτε θα καταλήξω και με μια μάσκαρα ακόμα και αν η προηγούμενη δεν μου έχει τελειώσει! Τι να πω, είμαι φανατική μασκαρομανής!! Αυτή μάλλον θα γίνει η αγαπημένη μου

  3. Τα καλλυντικά της Lancome είναι απίστευτα! Διακρίνονται για την ποιότητά τους και την εξαίσια εφαρμογή τους. Το ίδιο ισχύει για τα αρώματα και τις κρέμες της εταιρίας, των οποίων είμαι λάτρης. Μοναδική ευκαιρία!

  4. Τέλεια μάρκα, τέλεια μάσκαρα, τέλεια η Julia που την διαφημίζει!!

  5. Τα beauty news που μας λες κάθε φορά είναι φανταστικά, διασκεδαστικά και ενημερωτικά! Τώρα περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα του διαγωνισμού!
    Φιλάκιαχχχ

  6. Δεν υπάρχει καλύτερη και πιο σέξι μάρκα από την Lancome!! Είμαι τρελλή fan!!

  7. Οι πειρατές των ωκεανών θα βρουν την θέση που τους αξίζει!!!

  8. Η Lancome είναι πρώτη και στη φροντίδα προσώπου, και σώματος και στο μακιγιάζ και στα αρώματα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην το κάνει τέλεια! Σούπερ δώρο για όλες μας η νέα της μάσκαρα.

  9. An kai eimai fanatiki ton aromaton lancome sinithos den psonizo kalyndika. Tora einai mia kali eykairia na dokimaso aytin tin mascara

  10. χαιρομαι πολυ που ξεκιναω να δινω συμβουλες αισθητικης οδοντιατρικης σε ενα τοσο καλαισθητο,ενημερωμένο, ”φρεσκο”, και προπαντός αξιοπιστο blog-ομορφιας.Congrats!!!!! Περιμένουμε νέα σου απο το Λονδινο!!!!!!
    ελισαβετ κουκοπουλου

  11. Καλως όρισες Ελισάβετ και περιμένουμε όλες μας τις συμβουλές σου, γιατί τώρα που έρχεται το καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα πιο σαγηνευτικό από ένα τέλειο λαμπερό χαμόγελο σε ένα μαυρισμένο πρόσωπο!

  12. Μόνο και μόνο που θα μπορώ να πεταρίσω τα ματια μου ακόμα περισσότερο όταν θα φοράω αυτή την υπεροχη σέξι μάσκαρα μου φτάνει μωρό μου… Love ya…

  13. parakoloutho me endiaferon kai eimai poli periergi an telika kerdiso na do ti borei na kanei ayti h mascara!

  14. Αλήθεια τι ωραία ιδέα! Και τι φανταστικό δώρο! Η Lancome μας φτιάχνει πάντα με τον καλύτερο τρόπο! Και τα προιόντα της είναι απλά από τα καλύτερα. Δεν νομίζω ΄λοτι χρειάζεται να σας το πω εγώ αυτό!!

  15. Φιλενάδα ότι κάνεις είναι τέλειο! Μπράβο! Τι λές να την αγοράσω άμα δεν την κερδίσω για το Μαράκι μου? θα με ερωτευτεί λίγο περισσότερο?
    Φιλάκια πολλά πολλά!

  16. Φοράω πολλά χρόνια μάσκαρα Lancome και δεν την αλλάζω με τίποτα. Αυτή η νέα πρόταση της εταιρείας μου έχει ήδη κλέψει την καρδιά.

  17. Είναι λες και αυτή η μάσκαρα φτιάχτηκε ειδικα για μένα που είμαι πολύ ξανθιά και δεν έχω σχεδόν καθόλου βλεφαρίδες!

  18. Για άλλη μια φορά η Lancome μας κάνει να ενθουσιαστούμε με ένα προιόν! Εγώ λατρεύω τα κραγιόν της και δεν τα αλλάζω ποτέ με τίποτα!

  19. Ti oraio blog! Ti oraio doraki! Poso tha ithela na kerdiso! Genika eimai tyxeri opote ade na doume!

  20. Οι mascara lancome είναι οι καλύτερες.Διαχωρίζουν τέλεια τις βλεφαρίδες χωρίς να τις κολλάνε, δίνοντάς τους όγκο και μήκος!

  21. Super Mascara! Super lancome! Agapo trela ayti ti marka edo kai polla xronia kai den tin allazo. Eidika stis mascara einai apla h kaliteri!

  22. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να κερρίσουμε ένα πολύ καλό προιόν που σίγουρα αξίζει! Δεν είναι και λίγο να φοράς την ίδια μάσκαρα με την μεγαλύτερη σταρ του Χόλυγουντ!

  23. Exw dokimasei thn Lancome Hypnose kai emeina para polu ikanopoihmenh…Thewrw oti mia apo tis kaluteres maskares pou uparxoun…:)

    Kalh mas epituxia…

  24. θα ηθελα αν και καθηστεριμενα να κερδιζα αυτο το προιον της lancome για να το χαρισω στη γυναικα μου ειναι λατρης της συγκεκριμενης εταιρειας καλλυντικων και πολυ ευχαριστημενη απο τη μασκαρα της.Ευχαριστω.

  25. Η LANCOME ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑ HYPNOSE ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. Η ΝΕΑ ΜΑΣΚΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΥΠΕΡ?? ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ LANCOME!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!

  26. Δεν υπάρχει καλύτερη μάσκαρα απο τη Lancome με μια απλή κίνηση έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα!Τη λατρεύω!

  27. exo dokimasei oles tis mascara tis Lancome.
    einai oi kalyteres ever!!!

  28. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ LANCOME ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑ HYPNOSE ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ!

  29. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.

  30. Η LANCOME ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΙΣ MASCARA.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.

  31. Μμμμμ…ΠΟΛΥ ενδιαφερον !!!!

    Θα’θελα να τη δοκιμασω….!!!

  32. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ LANCOME ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟ…!!!ΜΙΑ ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.