Το ταξίδι μου στο Λονδίνο, έγινε … “Στάχτη και Burberry”..

volcanic ash

 

Πως λέμε “Στάχτη και Μπούρμπερη”; E, “Στάχτη και Burberry”…Στην κυριολεξία στάχτη όμως. Η στάχτη από την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία η οποία είναι υπεύθυνη για τις ακυρώσεις των περισσότερων πτήσεων προς την Δυτική Ευρώπη λόγω περιορισμένης ορατότητας.

 

Τι σημαίνει αυτό; Απλά άκυρο το ταξίδι μου στο Λονδίνο για την international παρουσίαση του νέου μακιγιάζ του οίκου Burberry.

 

Και εμένα είναι άλλη η απορία μου: Μετά από όλη αυτή την προετοιμασία ο Christopher Bailey σε ποιους θα παρουσιάσει τα καλούδια; Στον εαυτό του και  ίσως σε καμιά δεκαριά Γαλλίδες δημοσιογράφους που μπορεί να τα καταφέρουν να παραβρεθούν αφού αυτές μπορούν να ταξιδέψουν και με το Eurostar της Μάγχης;

 

Και το λέω αυτό γιατί το τελευταίο δημοσιογραφικό inside scoop που έκανα λέει ότι ο Christopher είναι τρομερά πολυάσχολος (λογικό) και έψαχνε οκτώ μήνες για να βρει λίγο χρόνο να κλείσει το event στις 20 απριλίου και δεν προτίθεται να αλλάξει την ημερομηνία του λανσαρίσματος ούτε να το ακυρώσει έτσι ώστε να το κάνει κάποια άλλη ημερομηνία για να μπορέσουν να παραβρεθούν δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη. Γιατί βέβαια το πρόβλημα δεν το έχουμε μόνο εμείς, το ίδιο ισχύει για Ιταλούς, Ισπανούς, Πορτογάλους, και πολλούς ακόμα δημοσιογράφους από πολλές χώρες που θα ταξίδευαν προς Λονδίνο.

 

Anyway, αυτά είναι τα νέα μέχρι τώρα που σας γράφω (Κυριακή 11.30 το πρωί) Αν αλλάξει κάτι και ο «δύσκολος» Christopher πειστεί να μεταφέρει το λανσάρισμα σε άλλη ημερομηνία θα σας ενημερώσω.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.