Diesel Οnly the Brave: Ένα άρωμα για το boyfriend.

IRON MAN1

IRON MAN1

 

Κάθε άντρας έχει τον τύπο του – σωστά; Και κάθε άντρας ένα άρωμα στο κομοδίνο του που ο ίδιος θεωρεί ότι  τον αντιπροσωπεύει. Αυτό που δεν γνωρίζει πάντα είναι ότι η επιλογή του αρώματός του είτε θα προσθέσει πόντους είτε απλά θα καταρρακώσει το στυλ του. Όπως ακριβώς και τα παπούτσια του, άλλωστε.

 

Συνήθως το αγοράζει μόνος του και σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα το πιο πιθανό είναι να ανήκει στο 78% των αντρών που αγοράζουν το πρώτο άρωμα που θα τους «σερβίρει» κάποιος ετοιμόλογος πωλητής και συνήθως καταλήγουν σπίτι τους μισώντας ήδη το άρωμα που αγόρασαν πριν από δυο ώρες. Σου θυμίζει τίποτα αυτό το σκηνικό;

Για αυτό τις περισσότερες φορές είναι στο χέρι σου να τον φέρεις στον ίσιο δρόμο και να επιλέξεις εσύ για εκείνον (αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάνεις καλύτερα).

 

Αν ας πούμε το boyfriend αγαπάει τα σπορ, τη φύση, το κανό καγιάκ κλπ (το έπιασες το νόημα) κάνε του δώρο ένα δροσερό άρωμα με νότες από εσπεριδοειδή – όπως για παράδειγμα το Cologne του Thierry Mugler.

 

Αν ο άντρας ης ζωής  σου είναι σοβαρός και στιβαρός, λιγομίλητος, αρρενωπός και φοράει γραβάτα στο γραφείο του, κάνε μια επιλογή πιο safe και συντηρητική και αγόρασέ του το La Nuit de L’Homme του YSL με την σωστή δοσολογία ξύλου, μπαχαριών, τσαγιού σε συνδυασμό με ένα ίχνος από κάρδαμο και τζίντζερ

 

Αν πάλι είναι λίγο καλλιτέχνης, κάνει κάποιο δημιουργικό επάγγελμα, του αρέσει η μποέμικη ζωή χωρίς κανόνες, είναι ταξιδιάρης και λίγο τυχοδιώκτης θα έλεγα να του προτείνεις το Burberry London με νότες από πιπέρι, κανέλα πατσουλί και μόσχο.

 

To metrosexual boyfriend – ξέρεις για ποιόν μιλάω, είναι κομψός, εκλεπτυσμένος, γνωρίζει και σε πηγαίνει στα καλύτερα ρεστοράν την πόλης, διαλέγει ρούχα από την τελευταία συλλογή του αγαπημένου του σχεδιαστή, και φοράει επώνυμα εσώρουχα θα εκτιμήσει αφάνταστα το D&G 1 Le Bateleur που θα του θυμίσει την δροσερή φρεσκάδα των λευκών λουλουδιών.

 

Αν λοιπόν, ο αγαπημένος σου είναι τολμηρός και ασυμβίβαστος, ζει με τους δικούς του κανόνες, δεν του αρέσει να δικαιολογείται για τις πράξεις του, έχει μια περίεργη παιδικότητα, λατρεύει τις νύχτες στην πόλη, είναι λίγο «αλήτης», ίσως λίγο «φανταχτερός» αλλά ταυτόχρονα φλογερός και σέξι και πάνω απ όλα θέλει με οποιονδήποτε τρόπο να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος, τότε πρέπει οπωσδήποτε να του μιλήσεις για το νέο συλλεκτικό Diesel Only The Brave.

 

Το μπουκάλι έχει το σχήμα από το διάσημο σιδερένιο γάντι του Iron Man και είμαι σίγουρη ότι θα θέλει σαν τρελός να το έχει στη συλλογή του. Αλλά και το «ζουμί» του νομίζω πως θα του ταιριάξει: Πρώτες αναδύονται οι νότες δέρματος, styrax και αλαδάνου: έντονες, αρρενωπές, απόμακρες, αλλά ολοκληρωμένες και σχεδόν ληθαργικές.

 

Έπειτα, αυτός ο αισθησιασμός παρασύρεται από ένα τονωτικό ίχνος λεμονιού και αναζωογονείται με νότες βιολέτας, χάρη στις οποίες το only the brave αποκτά μια αστική οσφρητική ταυτότητα και μια δυναμική, σύγχρονη ελκυστικότητα. Ακολουθούν οι ξυλώδεις νότες κέδρου και η δύναμη του κεχριμπαριού που προσφέρουν ένα ίχνος βελούδινης θέρμης και εσωτερικής δύναμης. Ένα αισθησιακό και εκρηκτικό κοκτέιλ που χαρακτηρίζει έναν άντρα με έντονη, σχεδόν μαγνητική παρουσία.

 

Εγώ πάντως μπορώ να σκεφτώ κάποιον που θα του ταίριαζε… Εσύ;

 

IRON MAN2

 

IRON MAN3

3 Σχόλια
  1. Kάποτε ένας φίλος μου φόραγε Diesel και μου άρεσε πολύ η μυρωδιά. Πάντως πραγματικά το μπουκάλι είναι φοβερό!

  2. Sorry alla nomizo oti mono an eisai mexri 25 xronon to theleis ayto to aroma….

  3. Τα Diesel είναι φοβερά!! Θα το αγοράσω για τον αγαπημένο μου! Thank you!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.