Η διάσημη nail artist Τέτα και τα προιόντα Carita

teta1

 

Πόση ώρα περίπου συνήθως κάνει μια μανικιουρίστ για να σας βάψει τα νύχια; Δεν εννοώ όλο το μανικιούρ- μόνο το βερνίκι. Λοιπόν εγώ υπολογίζω ότι για ένα καλό βάψιμο χρειάζονται περίπου 6-8 λεπτά (base, δυο στρώσεις βερνίκι, top-coat). Εκτός αν είσαι η Τέτα. ( H κυρία που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία)

 

Και τότε, το βάψιμο των νυχιών γίνεται μια απίστευτη σχεδόν artistic εμπειρία αφού ειλικρινά η γυναίκα δεν χρειάζεται παραπάνω από δυο λεπτά για να σου βάψει τα νύχια τέλεια, χωρίς να της φύγει ούτε ίχνος βερνικιού γύρω από τα νύχια. Πριν λίγους μήνες η Τέτα μου έβαψε τα νύχια και ειλικρινά δεν το πίστευα! Anyway, είμαι σίγουρη ότι σε κάποιο γυναικείο περιοδικό σίγουρα έχει πέσει το μάτι σας στο Teta Beauty Salon αφού έχει δώσει συνεντεύξεις παντού ενώ φέτος την βλέπουμε και στο Mega Channel  στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί» όπου δίνει συμβουλές ομορφιάς.

 

Η Τέτα είναι ένα success story από μόνη της – 15 ετών ξεκίνησε την καριέρα της ως μανικιουρίστ για να είναι σήμερα η πιο διάσημη γυναίκα στο χώρο της με πελατολόγιο που περιλαμβάνει σχεδόν όλη την showbiz της χώρας. Tα τελευταία χρόνια το Teta Beauty Salon δεν είναι μόνο ένα στούντιο για μανικιούρ και πεντικιούρ αλλά ένα πραγματικό beauty salon με πολλαπλές υπηρεσίες όπως κομμώσεις, θεραπείες μαλλιών, αποτρίχωση, μασάζ, ρεφλεξολογία, solarium καθώς και θεραπείες προσώπου σώματος σε ειδικές καμπίνες με τα εξαιρετικά προϊόντα Carita. Εγώ σου προτείνω να κάνεις μια επίσκεψη μόνο και μόνο για να έχεις την εμπειρία να δεις την Τέτα επί το έργον και να δοκιμάσεις την μοναδική Creme de Parfait της Carita.

 

Teta Beauty Salon Εθνικής Αντιστάσεως 84, Χαλάνδρι Τηλ.210 6722053, 210 6722072

1 Comment
  1. ακούγεται δελεαστικό. Συγουρα θα το δοκιμάσω σύγουρα!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.