Lancome Juicy Tubes: A “Juicy” Story

juicy4Juicy1juicy2juicy5

 

Tο πρώτο καλλυντικό που με άφησε να χρησιμοποιήσω η μητέρα μου ήταν ένα lip gloss. Ήμουν 13 ετών, μου το είχε φέρει η γιαγιά μου από το Λονδίνο, ήταν άχρωμο, απλά γυάλιζε τα χείλη και είχε γεύση φράουλα. Aν και η μαμά μου δεν είχε τρελαθεί με την ιδέα ότι θα φορέσω lip-gloss, δεν υπήρχε περίπτωση να πει όχι στη γιαγιά μου (και μαμά της) και έτσι και εγώ με απίστευτη περηφάνια κυκλοφορούσα παντού με το αγαπημένο μου απόκτημα, το οποίο δεν έλειπε βέβαια ούτε και από την τσάντα του σχολείου γιατί εννοείται ότι το πιο βασικό μου μέλημα ήταν να κάνω φιγούρα στις συνομήλικες συμμαθήτριές μου και στο διάλειμμα να το βγάζω και να το απλώνω στα χείλη μου.

Αρκετά χρόνια αργότερα και όταν πλέον μπορούσα να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε καλλυντικό ήθελα, είδα για πρώτη φορά τα lip-gloss της Lancome, Juicy Tubes και ξετρελάθηκα με τα χρώματα την λάμψη και την συσκευασία τους αφού ήταν τα πρώτα lip gloss που βγήκαν σε σωληνάριο.

Πάνω απ όλα όμως τα αγάπησα γιατί είχαν υπέροχες γεύσεις που μου θύμισαν εκείνο το πρώτο μου και αγαπημένο lip-gloss που φορούσα στα χρόνια της αθωότητάς μου. Λοιπόν, δε το πιστεύω ότι πέρασαν 10 χρόνια από τότε. Ήταν το 2000 όταν τα Juicy πρωτοέκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά με τεράστια επιτυχία, αφού οι γυναίκες λάτρεψαν την μοναδική τους φόρμουλα αλλά και την πρακτική τους συσκευασία.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα πωλούνται 20 Juicy Tubes το λεπτό σε όλο τον κόσμο. Για να γιορτάσει αυτή την «χρυσή δεκαετία» η Lancôme δημιούργησε την Juicy Tubes 100% Natural Origin, μια ακαταμάχητη συλλεκτική έκδοση με ολοκαίνουργια, απόλυτα φυσική σύνθεση και συσκευασίες που φέρουν την υπογραφή της γιαπωνέζας καλλιτέχνιδας Yayoi Kusama. Γιατί το ζουμερό μπορεί να είναι και φυσικό…

 

1 Comment
  1. τι μοθ θύμισες τώρα…εγώ είχα ξετρελλαθεί με τα σωληνάρια της Lancome, θυμάμαι όταν είχαν πρωτοβγεί , μπορεί και να είχα αγοράσει 4-5 μέσα σε ένα καλοκαίρι…δεν τα φόραγα, τα ‘έτρωγα”…
    θυμάμαι πριν απο ερικά χρόνια είχαν βγει -κάτι σαν κραγιόν-δεν είμαι και σίγουρη…που δίναν έναν “όγκο” στα χείλη…είναι κάτι τέτοιο? και αν όχι, κυκλοφορεί ακόμη στην αγορά το προιόν που προανέφερα?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.