Lancome: To άρωμα Tresor με μούσα την Penelope Cruz

penelope

 

Mάθαμε πρόσφατα ότι η σέξι Ισπανίδα Penelope Cruz πρόκειται να αντικαταστήσει την Kate Winslet ως πρόσωπο του Lancome Tresor ενός αρώματος που ενώ μετράει ήδη 20 χρόνια παρουσίας (λανσαρίστηκε το 1990 με μούσα την Isabella Rossellini) εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο πετυχημένα αρώματα της αγοράς.

 

H Penelope έχει ήδη ολοκληρώσει το photo-shoot του αρώματος στους δρόμους του Παρισιού με φωτογράφο ποιόν άλλο; τον Mario Testino και εγώ είναι αλήθεια ότι έχω μεγάλη περιέργεια να δω το τελικό αποτέλεσμα.

 

Πάντως αν και κατά τη γνώμη μου η αισθησιακή Λατίνα δείχνει να ταιριάζει πολύ με το άρωμα (ένα λουλουδάτο ανατολίτικο χαρμάνι με νότες τριαντάφυλλου, μιγκέ, ροδάκινου, σανδαλόξυλου, musk και βανίλιας) μάλιστα θα έλεγα ίσως ακόμα περισσότερο και από την προκάτοχο της Kate Winslet, παρόλα αυτά την έχω ταυτίσει εδώ και αρκετά χρόνια με την μάρκα L’Oreal Paris αφού κατά καιρούς έχει υπάρξει το πρόσωπο σε πολλά προϊόντα της εταιρείας (κραγιόν, σαμπουάν κλπ).

 

Περιμένω λοιπόν να δω αν θα εξακολουθήσει να συνεργάζεται με την L’Oreal Paris ή αν το νέο της συμβόλαιο με την premium μάρκα είναι αποκλειστικό.

 

 

tresor

2 Σχόλια
  1. Το Tresor είναι πολύ ωραιό άρωμα και η Penelope Cruz πιστεύω ότι είναι ιδανική και ταιριάζει πολύ με το άρωμα αυτό.

  2. Η αλήθεια είναι ότι η Lancome έχει συγκεντρώσει τις πιο hot (η κάθε μία στο είδο της) μούσες! Kate Winslet καλή ηθοποιός, ξεχωριστή ομορφιά (γυναίκα με καμπύλες, ζουμερή)και χαμηλών τόνων! Julia Roberts από τις καλύτερες ηθοποιούς και η πιο πλούσια με βάση τη νέα λίστα του αμερικάνικου people και πραγματικά ασύμμετρη ομορφιά! Penelope Cruz, λατίνα, τσαχπίνα (‘οχι ιδιαίτερα όμορφη αλλά γοητευτική) και με το δυναμικότερο ίσως come up στη βιομηχανία της show biz, τα τελευταία χρόνια ώς μούσα του Pedro Almodovar! Έχω βρει μία φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου τηλεοπτικού στο Παρίσι αλλά δεν ξέρω να την ανεβάσω!
    Όσο για το tresor, αναβιώνει αναμνήσεις 20ετίας…θετικές, ρομαντικές!

    Μπορείτε να δείτε την προσφορά που έχουμε στο Tresor & Tresor Εlixir (50ml) στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://www.beautypaths.eu και στη σελίδα http://www.beautypaths.eu/el/query/tresor/basicsearch.aspx
    Α

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.