Beautypaths: Τα καλύτερα προϊόντα, στις φθηνότερες τιμές

beautypaths-logo-Low-res

 

Σε οποιαδήποτε εποχή, πόσο μάλλον σε μια εποχή οικονομικής λιτότητας την οποία διανύουμε τώρα, οι εκπτώσεις είναι μια όαση στην ζωή μιας beauty addict. Πως θα σου φαινόταν λοιπόν αν μπορούσες κάθε μέρα -και όχι μόνο σε περίοδο εκπτώσεων- να ψωνίζεις τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς (κρέμες, αρώματα, μακιγιάζ) σε πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές που έχεις συνηθίσει?

Το www.beautypaths.eu είναι η απάντηση στις προσευχές μας. Πρόκειται για ένα on line κατάστημα καλλυντικών στο οποίο θα βρεις προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους ομορφιάς σε απίστευτα χαμηλότερες τιμές όλο τον χρόνο! Το site είναι elegant και ελκυστικό, πολύ εύκολο στην πλοήγησή του και στην πραγματοποίηση των αγορών, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει και πολλούς τρόπους πληρωμής (αντικαταβολή, κατάθεση μετρητών, πληρωμή με πιστωτική κάρτα).

Το καλύτερο είναι ότι λαμβάνεις το αγαπημένο σου προϊόν μέσα σε 24 έως 48 ώρες ακόμα και αν βρίσκεσαι στο πιο απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας.  Σημείωσε επίσης ότι το beautypaths έχει αποκλειστικές συνεργασίες με διάσημες μάρκες- εκεί θα βρεις τον διάσημο οίκο βιολογικών καλλυντικών Jurlique, καθώς και την σειρά Ds Laboratories με εξειδικευμένα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης.

Πάντως ακόμα και αν δεν θέλεις αυτή τη στιγμή να κάνεις κάποια αγορά (που μεταξύ μας, με τις τιμές που θα δεις δύσκολα να αντισταθείς) αξίζει να το επισκεφτείς γιατί θα περάσεις τέλεια ανακαλύπτοντας νέα προϊόντα,  διαβάζοντας συμβουλές ομορφιάς από δερματολόγους και make up artists ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ενημερωθείς για τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου. Check it out!

1 Comment
  1. λοιπόν μπήκα και έκανα browse και πρέπει να σου πω “μπράβο” και ευχαριστώ beautyblog:-)))) πολύ χρήσιμο tip και απο θέμα χρημάτων αλλά και χρόνου…είναι και τα 2 εξίσου σημαντικά

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.