Review: Μαθήματα Μακιγιάζ από την Seventeen

seventeen1[1]

 

Πριν από καιρό είχα κάνει ένα post για τα δωρεάν σεμινάρια ομορφιάς που διοργανώνει η Seventeen. H φίλη Τζένη παρακολούθησε τις προάλλες ένα σεμινάριο και θέλω να διαβάσετε τις εντυπώσεις της.

 

Λόγω προσωπικού προβλήματος μου, μετέφερα το σεμινάριο για τον Απρίλιο το οποίο τελικά παρακολούθησα πριν από λίγες ημέρες.
Εντυπώσεις: Ένα ευχάριστο πρωινό που πραγματικά μαθαίνεις αρκετά πράγματα. Το πρώτο μέρος αφορά την περιποίηση του προσώπου (που νομίζεις ότι ξέρεις τι κάνεις αλλά τελικά δεν ξέρεις τίποτα). Στο δεύτερο μέρος, σου μαθαίνουν πως μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να κάνεις ένα τέλειο μακιγιάζ για το πρωί (με ελάχιστα προϊόντα) και αν προσθέσεις δύο πινελιές επιπλέον γίνεται τέλειο και για το βραδάκι. Στο τρίτο μέρος μαθαίνεις ένα καθαρά βραδινό μακιγιάζ και μικρά μυστικά για τη σωστή γωνία στο μάτι, πως να σβήνεις τη σκιά και να τη μεταμορφώνεις, για τις ίσιες γραμμές κλπ. Πραγματικά θα το σύστηνα σε όλες ακόμα και στις κοπέλες που πιστεύουν ότι γνωρίζουν αρκετά. Ευχαριστώ beautyblog.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο πάρε τηλέφωνο στο 8001127700 (χωρίς χρέωση) ή μπες στο site www.seventeencosmetics.com

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.