Μαλλιά: Χρυσαφένιες Ανταύγειες

GO BLONDER

Νομίζω σε όλες εμάς τις φυσικές καστανές αρέσει πολύ αυτή η απόχρωση που παίρνουν τα μαλλιά μας το καλοκαίρι από τον ήλιο, το αλάτι και τη θάλασσα. Θυμάμαι ότι όταν ήμουν στη εφηβεία εκεί γύρω στα 15 και εννοείτε ότι δεν με άφηνε η μαμά μου ούτε να βάψω τα μαλλιά μου ούτε και ανταύγειες να κάνω έβραζα τόνους χαμομήλι, ξέβγαζα με αυτό τα μαλλιά μου και μετά καθόμουν με τις ώρες στον ήλιο μήπως και αποκτήσουν μια πιο μελί ανοιχτή απόχρωση.

 

Άλλο ένα κόλπο που μου έμαθε μια συμμαθήτριά μου ήταν ο χυμός λεμονιού που έκανε μεν την ίδια δουλειά – αλλά σε τρεις περίπου μέρες τα μαλλιά μου είχαν ξεραθεί και είχαν τζιβιάσει τόσο πολύ που χρειάστηκε να αδειάσω σχεδόν ένα μπουκάλι κοντίσιονερ και να κάνω περίπου πέντε συνεχόμενες μάσκες για να τα συνεφέρω. Οπότε έκοψα το λεμόνι και περιορίστηκα στο χαμομήλι που έκανε καλά τη δουλειά του και σε περίπου δυο τρεις εβδομάδες από την έναρξη των διακοπών μου τα μαλλιά μου «ξάνοιγαν» φυσικά.

Τώρα καταλαβαίνεις ότι θα ήθελα και πάλι να πετύχω τις ίδιες φυσικές ανταύγειες όπως και τότε αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναρχίσω να βράζω χαμομήλι.  Και δεν έχω και λόγο να το κάνω πλέον, διότι ανακάλυψα την σειρά Go Blonder του John Frieda και νομίζω ότι μπορεί να ενδιαφέρει και εσένα. Αποτελείται από ένα σαμπουάν και ένα κοντίσιονερ που στην σύνθεσή τους περιέχουν ένα μίγμα από εσπεριδοειδή και χαμομήλι καθώς και μια ασφαλή φόρμουλα Lightening Complex η οποία με καθημερινή χρήση «ξανοίγει»  απαλά και φυσικά το χρώμα των ξανθών μαλλιών.

 

Το καλό είναι ότι το Go Blonder μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε φυσικά αλλά και σε βαμμένα ξανθά μαλλιά και θα σου χαρίσει σταδιακά αυτό το χρυσαφένιο χρώμα που μόνο αν κάνεις διακοπές τρεις μήνες σε μια παραλία μπορεί να αποκτήσεις.  Εγώ σίγουρα θα το πάρω μαζί μου στις διακοπές γιατί πιστεύω ότι ο συνδυασμός του ήλιου,της  θάλασσας και του Go Blonder  θα κάνει θαύματα. Τρέμε Jennifer Aniston με τις Καλιφορνέζικες ανταύγειες σου!

 

Κοστίζουν 8,64Ε και μπορείς να τα βρεις (όπως όλα τα προϊόντα John Frieda) στα καταστήματα Sephora & Beauty Shop, σε επιλεγμένα Hondos Center, στα καταστήματα Aroma καθώς και στα σουπερμάρκετ Grand Μασούτης.

4 Σχόλια
  1. thnx…… dn 3erainei t mallia omws r agapes? K kanei g kastanes m anoixto kastano?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.