Bobbi Brown: Απορίες για το καλοκαιρινό μακιγιάζ

bobbi1

 

Δεν θα το κρύψω. Η Bobbi Brown είναι μια από τις αγαπημένες μου make up artist και πριν από πέντε χρόνια (όταν λάνσαρε για πρώτη φορά το μακιγιάζ της και στην Ελλάδα) είχα την τύχη να την γνωρίσω από κοντά στην Νέα Υόρκη όπου διαπίστωσα το φοβερό της ταλέντο στο να μεταμορφώνει μια γυναίκα με τρεις απλές κινήσεις.

 

Για αυτό κάθε φορά που φτάνει στο γραφείο press kit με νέα προϊόντα και συμβουλές από την ίδια – δεν θα σας κρύψω ότι το καταβροχθίζω. Για φέτος το καλοκαίρι η Bobbi απαντά σε τέσσερις beauty απορίες που οι περισσότερες γυναίκες έχουμε, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου που ο ήλιος ζεματάει και το μακιγιάζ «λιώνει», ενώ ταυτόχρονα μας προτείνει προϊόντα από την καλοκαιρινή της συλλογή.

Διαβάστε και πάρτε ιδέες:

 

Απορία 1η : Μου αρέσει και η λαμπερή επιδερμίδα και οι μεταλλικές σκιές στα βλέφαρα αλλά δεν ξέρω πώς να πετύχω αυτό το σέξι ιριδίζον αποτέλεσμα που βλέπω στα περιοδικά χωρίς να φανεί ψεύτικο και υπερβολικό.

Απάντηση

«Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά για να δώσεις μια φυσική ηλιοκαμένη λάμψη στο δέρμα σου και να τονίσεις τα βλέφαρά σου με ιριδίζουσες σκιές που θα αντανακλούν σαγηνευτικά το φως. Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες θα βρεις σε limited edition την παλέτα Beach Shimmer Brick σε πέντε ζεστές περλέ μεταλλικές αποχρώσεις. Με ένα μεγάλο φουντωτό πινέλο άπλωσέ την στα μάγουλα τα ζυγωματικά και το μέτωπο ή αν προτιμάς διάλεξε μια από τις πέντε και φόρεσέ την σαν σκιά σαν βλέφαρα. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και τις νέες μεταλλικές σκιές Long Wear Cream Shadows. Για διάφανο και φυσικό τελείωμα χρησιμοποίησε τα δάκτυλά σου και πέρασε μια στρώση σ’ όλο το βλέφαρο ενώ αν θέλεις πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να περάσεις με τον ίδιο τρόπο και μια δεύτερη στρώση. Μπορείς επίσης να την απλώσεις και πάνω από μια ματ σκιά δημιουργώντας μια νέα πιο λαμπερή απόχρωση. Insider Tip: Η σκιά Metallic Long Wear Cream Shadow Νο 13 Opal αν και δείχνει λευκή μέσα στην συσκευασία, όταν την απλώνεις στα βλέφαρα έχει μια πολύ ελκυστική ανοιχτή ροζ απόχρωση που δείχνει τέλεια πάνω στο μαυρισμένο δέρμα»  (22,37Ε)

bobbi3bobbi2

Απορία 2η : Έχω ένα συρτάρι γεμάτο κραγιόν αλλά δεν μου αρέσει κανένα ενώ και τα χείλη μου λόγω ζέστης έχουν ξεραθεί και έχουν «σκάσει»

Απάντηση

«Τι θα έλεγες για ένα προϊόν που να ενυδατώνει τα χείλη σου ακριβώς όπως μια κρέμα ημέρας ενυδατώνει την επιδερμίδα σου? Τα νέα Treatment Lip Shine SPF 15 είναι διάφανα λαμπερά κραγιόν που όμως λειτουργούν και σαν θεραπεία στα ξηρά σκασμένα χείλη λόγω της σύνθεσής τους με Βούτυρο Κακάο, jojoba, έλαια Αβοκάντο και Βιταμίνη C. Eπιπλέον  τα πεπτίδια που περιέχει η φόρμουλα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνουν τις λεπτές γραμμές κάνοντας τα χείλη να φαίνονται και να είναι απαλά και ενυδατωμένα. Tέλος ο δείκτης προστασίας που περιέχουν βοηθά τα χείλη σου να μην σκάνε στον ήλιο ενώ άνετα μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και στην παραλία.  Θα τα βρεις σε 12 λαμπερές αποχρώσεις» (22,88Ε)

bobbi4

Απορία 3η : Συχνά αγοράζω σκιές που ενώ στο κατάστημα φαίνονται τέλειες όταν γυρίζω σπίτι δεν ξέρω πώς να τις συνδυάσω.

Απάντηση

« Όλες μας μπορούμε να φορέσουμε έντονες σκιές αρκεί να τις συνδυάσουμε με τις κατάλληλες ουδέτερες οπότε να έχουμε ένα πολύ όμορφο και ελκυστικό αποτέλεσμα. Η καλύτερη λύση είναι μια πενταπλή παλέτα που να περιέχει δυο έντονες και τρεις πιο απλές και ουδέτερες σκιές οπότε να μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις τον συνδυασμό που θέλεις. Δοκίμασε τα Color Strips και φτιάξε την δική σου παλέτα» (35Ε)

bobbi5

Απορία 4η : Μου αρέσει πολύ το make up που δίνει ομοιομορφία και κρύβει τις ατέλειες της επιδερμίδας μου αλλά το καλοκαίρι όταν το φοράω το πρόσωπό μου γυαλίζει, το αποτέλεσμα δεν είναι φυσικό και μέχρι το μεσημέρι έχει ήδη «λιώσει».

Απάντηση

«Ψάξε για μια oil-free φόρμουλα με σταθερότητα για να έχεις ένα απαλό ματ αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις και πούδρα κατά τη διάρκεια της μέρας. Προσοχή όταν το απλώνεις να μην το παρακάνεις (βάλε λίγη ποσότητα μόνο γύρω από την μύτη, στο κέντρο των ζυγωματικών, μια ιδέα στο μέτωπο και το πηγούνι και άπλωσέ το πολύ καλά). Ψάξε για make up με κίτρινη απόχρωση που δίνουν πιο φυσικό τελείωμα. Δοκίμασε το Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15»  (45E)

bobbi6

2 Σχόλια
  1. Πολύ ωραία χρώματα, πολύ δελεαστικά μου φαίνοντα τα κραγιόν και πολύ ελκυστικές οι τιμές.

  2. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά !Δεν έχει τύχει να τα δοκιμάσω !Πάντως μου έδωσε την απάντηση με την απορία Νο 2 ,γιατί και γω το ίδιο πρόβλημα έχω ! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.