Gran Melia Resort Daios Cove: Επιστροφή από τον παράδεισο στην Κρήτη

melia1

 

Επέστρεψα λοιπόν από την Κρήτη και όπως σας είχα υποσχεθεί, τώρα μπορώ να σας «ξεναγήσω» από πρώτο χέρι στο Gran Melia Resort Daios Cove και να σας περιγράψω την εμπειρία μου. Γύρω από έναν πανέμορφο κόλπο κοντά στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη έχει χτιστεί το πρώτο Gran Melia που ανοίγει  στη χώρα μας (το Gran Melia ανήκει στην Sol Melia μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες resorts στον κόσμο) και χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η θέση του, η αρχιτεκτονική του, καθώς και η θέα του μπροστά στο απέραντο γαλάζιο απλώς σου κόβουν την ανάσα.

 

Όλα τα δωμάτια, οι σουίτες, οι βίλες, τα ρεστοράν, τα μπαρ και οι πισίνες έχουν απρόσκοπτη θέα στην θάλασσα και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται ειδικά κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος είναι μαγική. Η μουσική, το «αστεράτο» φαγητό, τα σούπερ κοκτέιλ που σερβίρονται στα μπαρ σε κάνουν να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε ξενοδοχείο-resort και νομίζεις ότι κάνεις διακοπές σε έναν πολύ exclusive θερινό προορισμό.

 

Το Gran Melia είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο που υπάρχουν στιγμές που έχεις την αίσθηση ότι έχεις ανακαλύψει έναν καλά κρυμμένο μυστικό παράδεισο, όπου μόνο λίγοι και εκλεκτοί έχουν πρόσβαση. Και όμως αυτό δεν ισχύει. Γιατί εκτός από την αναμφισβήτητη ομορφιά του, το βασικό ατού του Melia είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Όλοι, από τον Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου, τους ανθρώπους της υποδοχής και της ρεσεψιόν, τους σεφ, τους σερβιτόρους, τους bar tenders αλλά και όλο το προσωπικό από τον πρώτο έως τον τελευταίο  έχουν κάνει βασικό μέλημά τους να κάνουν τον επισκέπτη να αισθανθεί πραγματικά ξεχωριστός και σημαντικός χάρη στην απίστευτη ευγένεια και φιλοξενία τους.

 

melia2

Και συνεχίζω: Λόγω της δουλειάς μου επισκέπτομαι συχνά μεγάλα resorts είτε για συνεντεύξεις Τύπου και παρουσίαση νέων προϊόντων είτε για να γνωρίσω από κοντά αυτά τα μέρη τα οποία σχεδόν πάντα στις εγκαταστάσεις τους φιλοξενούν spa, που όμως τις περισσότερες φορές υπάρχουν απλά και μόνο για λόγους prestige χωρίς ουσιαστικά να έχουν τις υψηλές παροχές αλλά  και τις κατάλληλες θεραπείες που χρειάζονται για να δικαιολογούν τον τίτλο τους.

 

Ακριβώς το αντίθετο ισχύει εδώ όπου το The Spa by Germaine de Cappuccini, είναι από μόνο του ένας πολύ σοβαρός λόγος για να επισκεφτείς το Gran Melia Resort. Με συνολική έκταση 2,500τμ (ίσως το μεγαλύτερο spa της χώρας) προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες spa που υπάρχουν αυτή την στιγμή στη κοσμετολογία.

 

Θεραπείες προσώπου και σώματος, μασάζ για χαλάρωση ή ευεξία, ρασούλ, χαμάμ, σάουνες, χρωματοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, ειδικές σουίτες spa δυο ατόμων, δυο τεράστιες θερμαινόμενες εσωτερικές πισίνες με θέα στη θάλασσα, ινστιτούτο ομορφιάς, κομμωτήριο, αλλά και πακέτα spa από 2 έως 4 μέρες για να έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πολλαπλές θεραπείες της αρεσκείας σας. Στις επόμενες μέρες το beautyblog θα έχει μια αποκλειστική συνέντευξη του Διευθυντή του The Spa by Germaine de Cappuccini, Γιάννη Δασκαλάκη, την οποία πρέπει να δείτε γιατί εκτός από πολύ ενδιαφέρουσα, λύνει και πολλές απορίες σχετικά με το τι ονομάζουμε resort spa.

 

Πάντως επειδή  μια φωτογραφία κάποιες φορές αξίζει όσο χίλιες λέξεις απλά απολαύστε έστω και με τη φαντασία σας…

 

 

melia-spa1

 

 

melia-spa2

 

 

melia-spa3

 

 

merlia-spa4

 

 

3 Σχόλια
  1. Με μία λέξη ΟΑΣΗ. Είναι φανταστικό. Αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι για την δική μου τζέπη.

  2. και μετά απο μέρες που ξαναμπαίνω, δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ…ειδικά με αυτό το μπαρ “ταξιδεύω”…ονειρεύομαι να σιγοπίνω κοκτέιλ με τον άντρα μου ή την κολλητή μου και να κάνω χάζι το φεγγάρι και την θάλασσα…
    βέβαια, έχει δίκιο η Ευγενία…μοιάζει λίγο τσουχτερό, αλλά υπόθέτω ότι έχει και πιο οικονομικές λύσεις αλλά αν πάω Κρήτη για διακοπές μπορώ να πεταχτώ για ένα ποτό ή για ένα φαγητό…:-)))) Ε?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.