Olay Total Effects Summer: Καλοκαιρινή Φροντίδα Ομορφιάς

olay2

olay1

 

Ξέρετε πόσες φορές είχα ευχηθεί – ειδικά το καλοκαίρι-  να υπήρχε ένα προϊόν που να μπορούσα να φοράω το πρωί και να με κάλυπτε από όλες τις απόψεις;  Δηλαδή να ήταν και ενυδατική κρέμα και απαλό make up και να είχε και δείκτη προστασίας οπότε να μην χρειάζεται να φοράω από πάνω και αντηλιακή κρέμα. Θα μου πείτε ότι σκέφτομαι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πως μπορεί ένα μόνο προϊόν να έχει τόσες πολλαπλές χρήσεις;

 

Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν έφτασε στο γραφείο μου η νέα Olay Total Effects Summer νόμιζα ότι ονειρευόμουν. Μια ενυδατική κρέμα ημέρας που περιέχει μια ελαφριά δόση make up (όσο πρέπει για το καλοκαίρι που δεν θέλω βαριές υφές) και επιπλέον έχει και δείκτη προστασίας SPF 15 που σημαίνει ότι τουλάχιστον στην πόλη με καλύπτει τέλεια. Φαντάζεσαι δε την έκπληξή μου όταν στην ίδια σειρά ανακάλυψα και μια κρέμα ματιών με ελαφριά κάλυψη κονσήλερ που ακόμα και εγώ που βαριέμαι τρελά τις κρέμες ματιών δεν έβλεπα την ώρα να την χρησιμοποιήσω.

Πραγματικά μου φαίνεται ότι αυτή η σειρά φτιάχτηκε για μένα και για όσες από εσάς δεν θέλετε να κουβαλάτε τα χιλιάδες μπουκαλάκια στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ.

Παρακάτω διάβασε καλοκαιρινές συμβουλές ομορφιάς από την Olay:

Καθαρίστε το πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια σας με το γαλάκτωμα καθαρισμού total effects. Καλύψτε το πρόσωπό σας με τα χέρια σας ασκώντας πιέσεις. Στην συνέχεια κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας με φορά προς τα μαλλιά – μην το χαϊδεύετε, ασκήστε πίεση, κυρίως στα σημεία που θεωρείτε ότι υπάρχει συγκεντρωμένο λεμφικό υγρό. Οι κινήσεις αυτές μεταφέρουν αντισώματα και οξυγόνο στην επιφάνεια του δέρματος.

Στη συνέχεια, βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι με την τονωτική λοσιόν total effects για να προετοιμάσετε την επιφάνεια της επιδερμίδας σας για τα επόμενα συστατικά αντιγήρανσης. Η λοσιόν θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα φρεσκάρει την επιδερμίδα.

Πριν το καλοκαίρι και κατά την διάρκειά του απαιτείται να έχετε ένα λαμπερό αλλά και ενυδατωμένο πρόσωπο. Η πιο εντατική φροντίδα της Olay total effects, είναι η «έξυπνη» μάσκα ομορφιάς που σε 15 μόνο λεπτά χαρίζει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση.  Το καλοκαίρι, βάλτε τις συσκευασίες στο ψυγείο για να δροσίσετε και να καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας. Εφαρμόστε την μάσκα στο πρόσωπό σας εύκολα χάρη στην stretch – n – fit υφασμάτινη τεχνολογία της και συνεχίστε, ασκώντας διαρκώς πιέσεις στο πρόσωπό σας. Στο τέλος ότι περισσέψει, εφαρμόστε το στο ντεκολτέ και στα χέρια.

 

olay2

 

Τώρα είστε έτοιμη να ολοκληρώσετε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας. Ξεκινήστε με μια κρέμα ματιών. Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς total effects, η κρέμα ματιών total effects περιέχει δραστικά αντιγηραντικά συστατικά που ενεργούν στις λεπτές γραμμές αυτής της ευαίσθητης και ευπαθούς στο χρόνο περιοχής. Με τον ίδιο περίπου τρόπο, όπως πιέζουμε προς τα μέσα τη μάσκα, ταμπονάρουμε την κρέμα ματιών χωρίς να την τραβάμε επάνω στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Ο κύκλος περιποίησης ολοκληρώνεται με την  ενυδατική κρέμα της σειράς total effects με δείκτη προστασίας SPF 15.

Tα προιόντα Olay μπορείτε να τα βρείτε σε πολύ καλές τιμές στο on line κατάστημα καλλυντικών  www.beautypaths.eu

2 Σχόλια
  1. Η Οlay έχει πολλά χρόνια στο χώρο. Θυμάμαι το κλασικό Oil of Olaz (ροζ fluid) που έβαζε η μητέρα μου τη δεκατία του ’80. Πλέον έχει εξελιχθεί και ίσως αποτελεί την καλύτερη μάρκα στην κατηγορία της. Τα προϊόντα της δε, έχουν κονταροχτυπηθεί με αντίστοιχα ακριβών εταιρειών καταφέρνοντας να τα ξεπεράσουν!!Πολύ καλές τιμές και σίγουρα value for money!

  2. Ότι χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι σε ένα μόνο προιόν. έχω δοκίμασει την Τotal Εffects Νight έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη πολύ καλή ποιότητα σε πολύ καλή τιμή. Νομίζω οτί η Total Effects Summer θα είναι το gadget του καλοκαιριού για των γυναικών

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.