Το Ultrex, ο Ronaldo και το Μουντιάλ

Ultrex Cool Sport

Αν και είμαι παντελώς άσχετη με το ποδόσφαιρο νομίζω ότι όπου να’ ναι ξεκινάει το Μουντιάλ στην Νότιο Αφρική και γνωρίζω καλά ότι πολλές από σας θα τους «χάσετε» τους αγαπημένους σας, οι οποίοι το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι στημένοι μπροστά από μια τηλεοπτική οθόνη, πίνοντας μπύρες και τρώγοντας πίτσες με τους υπόλοιπους κολλητούς.

 

Σε πλήρη αρμονία πάντως με το ποδοσφαιρικό πνεύμα της εποχής  η Ultrex παρουσιάζει το αντρικό σαμπουάν Ultrex Cool Sport, το σαμπουάν του διάσημου και πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, το οποίο μάλιστα πάνω στη συσκευασία έχει και την υπογραφή του!

 

Εγώ πάντως θα το αγόραζα σίγουρα και θα του το έπαιρνα δώρο μόνο και μόνο για την πλάκα. Φαντάσου τη σκηνή: Του πας το σαμπουάν την ώρα που παίζει η αγαπημένη του ομάδα και του λες: «Αγάπη μου επειδή έχεις ιδρώσει, έχεις αγχωθεί, έχεις τρελαθεί, Ε! Λούσου Με Ultrex!!! Και ο Ronaldo αυτό κάνει!!»

 

ΤΟ ΔΩΡΟ!

Το beautyblog και το Ultrex σου κάνουν δώρο 5 σαμπουάν Ultrex Cool Sport.  Είτε είσαι άντρας φίλος του blog είτε γυναίκα και θέλεις να το κάνεις δώρο στον αγαπημένο σου, τον αδερφό σου, τον μπαμπά σου – όπου τέλος πάντων αποφασίσεις – γράψε το σχόλιό σου  για να κερδίσεις!

 

Μμμ, μεταξύ μας:  Την φωτογραφία του Ronaldo την ανέβασα για τα κορίτσια  (φαντάζομαι ότι όταν θα παίζει μπορεί ξαφνικά να σας έρθει η όρεξη για ποδόσφαιρο…)

 

ronaldo

Facts

Το Νέο Ultrex Cool Sport που όπως κάθε σαμπουάν Ultrex περιέχει διπλάσια δύναμη κατά της πιτυρίδας σε σχέση με κοινά σαμπουάν και με κανονική χρήση χαρίζει προστασία από την πιτυρίδα που διαρκεί κάθε μέρα, 365 μέρες το χρόνο.

Επιπλέον, η σύνθεση του Cool Sport με δροσιστικό Menthol, αναζωογονεί τα μαλλιά χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας, ενώ δρα αποτελεσματικά στην τρίχα και στην επιδερμίδα της κεφαλής. Η αποκλειστική σύνθεση του Cool Sport , με Βιταμίνες A, B και E και Zinc Mineral Complex εμποδίζει την ξηρότητα και προσφέρει κορυφαία στην κατηγορία ενυδάτωση στην επιδερμίδα της κεφαλής, ενώ προστατεύει την τρίχα, μειώνοντας το σπάσιμο.

Όπως όλα τα σαμπουάν Ultrex, είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, ακόμα και προληπτικά τις περιόδους που έχεις απαλλαγεί από την πιτυρίδα. Κλινικές έρευνες επιβεβαιώνουν ότι το συχνό λούσιμο με Ultrex εξαφανίζει τις ορατές νιφάδες που οφείλονται στην πιτυρίδα μέσα σε 4 εβδομάδες, ενώ με συνεχή χρήση εμποδίζει την επανεμφάνισή τους.

49 Σχόλια
  1. Αααα τέλειο δωράκι.Θέλω και γω να το χαρίσω κάπου !!!! Αλλά μεταξύ μας αυτήν την τρέλα των αντρών με το ποδόσφαιρο μπορεί να την εξηγήσει κάποια από όλες εμάς ????? Είναι για γέλια και για κλάμματα η κατάστασή τους !!!!!!!

  2. Ε να πάρουν και τα αγόρια κανένα δωράκι!!

  3. Μιας και αναφερόμαστε στο ULTREX εδώ και πολύ καιρό έχω την απορία αν είναι ένα σαμπουάν καθαρά και μόνο για όσους έχουν πιτυρίδα ή αν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε όλοι. Η διαφήμιση που είχε κάνει η εταιρεία για τη γυναικεία σειρά ήταν πολύ καλή αλλά δεν μου έλυσε αυτήν την απορία

  4. Ωραία φάση αυτό το σαμπουάν. Για τον μπαμπά μου!

  5. «Αγάπη μου επειδή έχεις ιδρώσει, έχεις αγχωθεί, έχεις τρελαθεί, Ε! Λούσου Με Ultrex!!! Και ο Ronaldo αυτό κάνει!!» -> χαχαχαχα ακόμα γελάω μ’αυτό!! Ο Ρονάλντο πάντως είναι ένας πολύ καλός λόγος για να παρακολουθήσεις ποδόσφαιρο!!

  6. Το θέλω αυτό το σαμπουάν! Θα γράψει ιστορία!

  7. O άντρας μου λούζεται με Ultrex. Θέλω και εγώ ένα!

  8. Ζήτω ο Ρονάλντο και το σαμπουάν του!

  9. Αμαν πια με αυτό το Μουντιάλ! τουλάχιστον ας κερδίσω ένα σαμπουάν!

  10. Γειά σου Τζένη και sorry για την καθυστερημένη απάντηση. Λοιπόν, για να σου απαντήσω, σε γενικές γραμμές τα σαμπουάν για πιτυρίδα είναι για αυτούς που έχουν πιτυρίδα. Απλά οι νέες φόρμουλες είναι πιο απαλές και πιο ενυδατικές πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να τις χρησιμοποιήσει και κάποιος όταν αντιμετωπίζει πιο ελαφρύ πρόβλημα ξηροδερμίας ή εποχιακής ξηροδερμίας ή ακόμα και λιπαρότητας. Πάντως καλό είναι να μην χρησιμοποιείς συνέχεια ένα σαμπουάν για πιτυρίδα αν δεν έχεις τέτοιο θέμα. Ελπίζω να σου απάντησα.
    Φιλάκια
    η blogger σου

  11. Θυμάμαι την διαφήμιση πριν από λίγα χρόνια: Με Ultrex λουστηκες; Ε, λούσου με Ultrex!

  12. Χιχιχιχι είμαι μία απ’τις πέντε νικήτριες, ελπίζω ο φίλος μου να το ευχαριστηθεί το σαμπουάν! Γίνεται ο επόμενος διαγωνισμός σας να δίνει δώρο τον ίδιο τον Ρονάλντο;;; χαχαχαχα!!! σ’ευχαριστώ πολύ beautyblog για το δωράκι!! 🙂

  13. Παρέλαβα κι εγώ το δώρο μου και σας ευχαριστώ πολύ!

  14. Oloi parte )ULTREX( gia na ginetai plousoioi paixtarades omorfoi kai na miasete ston 8eo tou podosfairou tis omorfias kai polon pragmaton )ULTREX( kai eisai mesa 😀 :p <3 :/

  15. borei na einai kapios ftoxos na min exei spiti oute lefta ala me to )ULTREX( ginetai diasimos sxaidon san ton C.Ronaldo kala giati o san ton Ronaldo den ginetai na gineis diasimos

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.