Δωρεάν Μακιγιάζ από την Erre Due

ERRE-DUE

Και αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα δωρεάν μακιγιάζ – αυτή τη φορά με προϊόντα Erre Due. Σημείωσε λοιπόν: Από την Δευτέρα 21 Ιουνίου έως το Σάββατο 26 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ επαγγελματίες make up artists σε περιμένουν στο stand της Erre Due που έχει στηθεί έξω ακριβώς από το κατάστημα καλλυντικών Galerie de Beaute στον πρώτο όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι.

H ενέργεια ονομάζεται “The Miracle, Before and After” διότι θα έχεις την ευκαιρία να φωτογραφηθείς πριν και μετά το μακιγιάζ για να διαπιστώσεις πως ένα πετυχημένο μακιγιάζ, πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα στην εξωτερική σου εμφάνιση!

Επιπλέον με κάθε μακιγιάζ που θα κάνεις η Erre Due θα σου χαρίσει ένα μολύβι ενώ αν αποφασίσεις να κάνεις και αγορές θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα σετ μακιγιάζ, αξίας 150Ε !

Εγώ πήγα σήμερα το πρωί και περισσότερο απ’ όλα μου άρεσε ο ηλεκτρονικός πίνακας με την οθόνη αφής ο οποίος έχει όλα τα χρώματα μακιγιάζ για τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη και αν πατήσεις το χρώμα που σου αρέσει το αποτέλεσμα φαίνεται στο πρόσωπο της οθόνης. Έτσι μπορείς να επιλέξεις από πριν τις αποχρώσεις που θέλεις να χρησιμοποιηθούν στο μακιγιάζ σου.

Η make up artist Μαρία, δίπλα στον ηλεκτρονικό πίνακα αφής

erre-due-maria

Το stand μακιγιάζ της Erre Due

erre-due-stand

3 Σχόλια
  1. Αχα!!!! Πολύ ενδιαφέρον!!! Τα Silky Eye Pencil της Erre Due είναι τα αγαπημένα μου, ΦΟΒΕΡΑ μολύβια!!!

  2. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Είναι τέλεια εμπειρία να σε μακιγιάρουν επαγγελματίες του χώρου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.