Τατουάζ με Χένα για τις διακοπές

tatoo

Δεν ξέρω γιατί – αλλά φαντάζομαι ότι συμβαίνει σε όλες μας- το καλοκαίρι με πιάνει μια μανία να ανανεώνω την εμφάνισή μου με διάφορους τρόπους που ούτε καν μου περνάνε από το μυαλό το χειμώνα. Nα βάζω τρέσες με μακριές κοτσίδες, να κάνω extensions με μπούκλες, να βάφω τις βλεφαρίδες μου με τυρκουάζ μάσκαρα, να απλώνω ασημένιο γκλίτερ στα βλέφαρα (απαλό βέβαια) είναι μόνο κάποιες από τις τελευταίες μου εμμονές που μου έρχονται κάθε φορά που σκάει μύτη και το καλοκαιράκι.

Τις τελευταίες μέρες πάντως μου έχει κολλήσει να κάνω τατουάζ για τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Μόνο που επειδή από τη φύση μου με φοβίζει οτιδήποτε έχει την έννοια του μόνιμου, το μόνιμο τατουάζ δεν είναι ακόμα στην ατζέντα μου – αν και ποτέ δεν ξέρεις. Γι αυτό σκέφτηκα την λύση της χένας και του body painting, έψαξα, ρώτησα και έμαθα που και πως γίνεται και αν το σκέφτεσαι και εσύ, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω:

Στην τεχνική του body painting χρησιμοποιούνται ειδικά χρώματα καθώς και στρας, ειδικές σκόνες, μικρές παγιέτες και οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ. Όλη η ζωγραφική γίνεται στο χέρι με πινέλο ενώ τα χρώματα έχουν μια συγκεκριμένη διάρκεια που εξαρτάται από το δέρμα μιας γυναίκας και την σωστή χρήση. Τα πιο σημαντικά στοιχεία πάντως του  body painting είναι η τεχνική, το σταθερό χέρι και η φαντασία.

Ένα σχέδιο μπορεί να κρατήσει μέχρι 15 μέρες αν γίνει με χένα, ενώ τα σημεία που κρατάει περισσότερο είναι η πλάτη, η μέση, το μπούστο, το μπράτσο και ο αστράγαλος. Στα λιπαρά δέρματα κρατάει λιγότερο από όσο στα κανονικά και τα ξηρά.

Τα αγαπημένα σημεία των γυναικών για να αποκτήσουν ένα σχέδιο είναι οι αστράγαλοι, η μέση και οι ώμοι.

Για να δημιουργηθεί ένα σχέδιο ανάλογα με το πόσο περίπλοκο είναι, χρειάζονται από 10 λεπτά έως και 3 ώρες, και βέβαια η τιμή είναι ανάλογη του χρόνου και του μεγέθους του σχεδίου.

Πρόκειται για μια πραγματικά καλλιτεχνική δημιουργία, που γίνεται όλη με το χέρι και μπορεί να είναι μοναδική μια που μπορείτε να ζητήσετε ό, τι σχέδιο θέλετε, που να το έχετε μόνο εσείς. Παρόλα αυτά δεν είναι οικονομικά απλησίαστο αφού οι τιμές ξεκινούν  από 15 έως 20Ε .

TATOO2

Τατουάζ με Χένα και Body Painting μπορείς να κάνεις στο ινστιτούτο CMarSo στο Χαλάνδρι. Για να κλείσεις ραντεβού  Τηλ. 210 6858042  και 210 6822297.

4 Σχόλια
  1. Και εμένα με πιάνει μια τάση για αλλάγες το καλοκαίρι. Χένα έκανα πριν από δύο χρόνια περίπου και τις πρώτες ημέρες ήταν φανταστικό μετά όμως άρχισε να ξεθώριάζει και δεν μου άρεσε, πιθανόν να ήταν και η ποιότητα της χένας. Η αλήθεια είναι ότι φέτος σκέφτομαι να το ξανακάνω.

  2. Τζένη αν σκέφτεσαι πράγματι να το κάνεις να σου πω ότι το CMarSo είναι πολύ κοντά στο γραφείο σου. Πάρε τηλέφωνο να σου πουν την ακριβή διεύθυνση!

    Φιλάκια
    η blogger σου

  3. Γεια σας κοριτσια.με λενε Φλωρα και ειμαι 16 χρονων.το αποθημενο μου απο παντα ηταν να κανω τατουαζ ομως δεν θα κανω ποτε γιατι φοβαμε αφανταστα το πονο…τωρα πια θελω να κανω χενα αλλα δεν ξερω λεπτομεριες..μενω κοντα στη Θεσσαλονικη και θα ειθελα το ταττουαζ να εχει το ονομα του αγαπημενου μου τραγουδιστη του Τζαστιν Μπιμπερ και να βρισκετε στο καρπο του χεριου μου..ποσο περιπου μπορει να κοστιζει??που υπαρχουν εμπιστα καταστηματα???πιστευετε πως ειμαι μικρη για κατι τετοιο?? ευχαριστω εκ των προταιρων

  4. εγω να δεις που ειμαι 41 και τωρα θελω να κανω αλλα οχι χενα κατι δικριτικο….χαχαχα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.