“Outspoken”: To Άρωμα της Fergie by Avon

fergie1

Can you meet me halfway

Right at the boarderline

That’s where I’m gonna wait, for YOU

I’ll be looking out, night and day,

Took my heart to the limit

And this is where Ι stay

Ooh, ooh, ooh ooh, ooh, ooh, ooh ooh,

I can’t go any further than this…

Ούτε και εγώ πρέπει να πάω any further than this γράφοντας τους στίχους του “Meet me Halfway” των Black Eyes Peas, γιατί στο τέλος θα ξεχάσω τι ήθελα να σας γράψω και θα αρχίσω το χορό.

Λοιπόν μόλις ήρθε και στην Ελλάδα ένα άρωμα για το οποίο σας είχα γράψει πριν από λίγο καιρό και περίμενα πως και πως και να το δω και να το μυρίσω. Πρόκειται για το “Outspoken” by Fergie το άρωμα που δημιούργησε η διάσημη τραγουδίστρια σε συνεργασία με την εταιρία καλλυντικών Αvon. Πάντως εγώ που το δοκίμασα έχω να πω ότι ταιριάζει πάρα πολύ με το ύφος και το στυλ της Fergie.

 

Eίναι ένα άρωμα τολμηρό, σέξι και ασυνήθιστο με σπάνιες νότες από παγωμένα μούρα, διατσέντο και έντονο μαύρο δέρμα. Αλλά και η Fergie στην καμπάνια του αρώματος είναι μια σέξι επικίνδυνη καλλονή και όπως δήλωσε και η ίδια το άρωμα αυτό το δημιούργησε έχοντας στο μυαλό της μια γυναίκα που δεν θέλει συστάσεις, μια γυναίκα με σούπερ έντονη προσωπικότητα  και αυτοπεποίθηση που λέει ακριβώς αυτό που θέλει, όποτε θέλει, χωρίς συστολή αλλά με πολύ πάθος Μια γυναίκα αληθινή στον εαυτό της και στα πιστεύω της που εκφράζεται ελεύθερα. Μια γυναίκα outspoken! Να τι είπε η Fergie σε πρόσφατη συνέντευξη:

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για την συνεργασία μου με την Avon… Πάντα ψάχνω νέους τρόπους  να εκφράσω τον εαυτό μου και αυτό το άρωμα είναι μια ευκαιρία να μοιραστώ την αυθεντικότητά μου και την αυτοπεποίθησή μου με τους θαυμαστές μου και τους πελάτες της Avon”

Εγώ πάλι έχω να πω να μείνεις συντονισμένη στο blog και σύντομα σε περιμένει μια έκπληξη από τη Fergie…

Για να το παραγγείλεις πάρε τηλέφωνο στο 210 6605 749 αν είσαι στην Αθήνα και στο 2310 252099 αν είσαι στη Θεσσαλονίκη  ή κάνε κλικ στο www.avoncosmetics.gr

outspoken-fergie

 

 

 

 

 

2 Σχόλια
  1. Ωραίο μπουκάλι!! Πρέπει να μυρίζει πολύ όμορφα κρίνοντας απ’την περιγραφή! 🙂

  2. Η εικόνα που είχε η Fergie στο μυαλό της για τις γυναίκες, είναι ότι επιθυμεί κάθε γυναίκα για τον εαυτό της, γι’ αυτό και μόνο το λόγο αξίζει να το δοκιμάσουμε. Άλλωστε σε ποια από εμάς δεν αρέσει το “να μην περνάει απαρατήρητη” και να αφήνει το στίγμα της με το πρώτο της πέρασμα, σε καμία!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.