Hair Extensions: Μακριά μαλλιά, η μεγάλη αλλαγή

 

 

H τοποθέτηση των hair-extensions- για να είμαι ειλικρινής – δεν είναι μια φθηνή υπόθεση. Μάλλον θα έλεγα ότι πρόκειται για μια τις πιο ακριβές υπηρεσίες ομορφιάς. Η τούφα κοστίζει περίπου 6Ε (η τιμές από κομμωτήριο σε κομμωτήριο κάποιες φορές παρεκκλίνουν) και για να πεις ότι θα δεις μια εντυπωσιακή αλλαγή χρειάζεται να βάλεις περίπου 100 τούφες. (κάνε τον πολλαπλασιασμό…).

 

Με τα extensions δεν ξυπνάς μια ωραία πρωία και λες τώρα θα τα βάλω (εκτός αν το αντέχει το πορτοφόλι σου οπότε σε αυτή την περίπτωση –no problem). Εμείς οι υπόλοιπες πάντως, πρέπει να το σκεφτούμε καλά και να  βάλουμε την όλη διαδικασία στον προϋπολογισμό μας.

 

Όμως αν η τρίχα που επιλέξεις είναι φυσική και βέβαια όχι συνθετική, αν βάλεις τα καλύτερα και πιο ποιοτικά extensions της αγοράς, αν η τοποθέτηση γίνει με την μέθοδο της κερατίνης και αν η hair-stylist είναι σωστά εκπαιδευμένη, τότε τα extensions μπορούν κυριολεκτικά να σε μεταμορφώσουν και να αλλάξουν δραστικά και προς το καλύτερο την εμφάνισή σου.

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα hair extensions είναι το πιο hot αξεσουάρ στο Χόλυγουντ καθώς και πολλών ελληνίδων celebrities που δεν τα αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ όπως η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση, ενώ φέτος είδαμε και την Ελένη Μενεγάκη με μακριά πλούσια ξανθά extensions.  Εξάλλου – κακά τα ψέματα – ποια από εμάς δεν λαχταράει υπέροχα, πλούσια μακριά μαλλιά;

Αν λοιπόν το σκεφτείς καλά και θέλεις να το κάνεις θα ζητήσεις τα extensions με την ονομασία Great Lengths που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που σου ανέφερα παραπάνω. Ναι, είναι τα πιο ακριβά αλλά είναι και τα καλύτερα.

Και συνεχίζω για να απαντήσω στις απορίες που σίγουρα έχεις:

*Αν και είναι ακριβά, εν τούτοις αν τα προσέχεις κρατάνε περίπου 6 μήνες.

* Η διαδικασία για την τοποθέτηση και το χτένισμα διαρκεί 2 – 3 ώρες.

*Στο διάστημα που φοράς τα extensions γλιτώνεις αρκετά χρήματα από επισκέψεις στο κομμωτήριο, διότι μπορείς μπορεί εύκολα να τα φτιάχνεις μόνη σου στο σπίτι με ένα ψαλίδι για μπούκλες ή να τα αφήνεις ελεύθερα γιατί τα extensions κάνουν ένα όμοφο φυσικό σπάσιμο.

*Στα extensions συμπεριφέρεσαι όπως και στα μαλλιά σου απλά με  περισσότερη ευγένεια. Δηλαδή: Τα χτενίζεις, τα τυλίγεις, τα βάφεις, χρησιμοποιείς ότι προϊόν styling προτιμάς, όμως δεν τα λούζεις και δεν τα χτενίζεις ΠΟΤΕ ανάποδα, τα χτενίζεις και τα ξεμπερδεύεις απαλά 2-3 φορές την ημέρα και τους κάνεις συχνές μάσκες και θεραπείες.

*Στην θάλασσα και γενικά αν πρόκειται να βρεθείς κάπου με πολύ αέρα (μηχανή, σκάφος, νησί) τα πιάνεις πάντα με ένα μαλακό υφασμάτινο λαστιχάκι για να μην μπερδευτούν, και όχι με κλάμερ που μπορεί να τα ταλαιπωρήσει.

*Αν τα προσέχεις και δεν τα αφήσεις να μπερδευτούν, τότε όχι μόνο δεν θα κάνουν ζημιά στα φυσικά σου μαλλιά – αλλά το αντίθετο μπορεί και να τα προστατέψεις αφού οι τεχνικές διεργασίες θα γίνονται πάνω στα extensions και όχι στα φυσικά σου μαλλιά.

* Μην τα τρίβεις πολύ στο λούσιμο και αν μπορείς, μην τα λούζεις κάθε μέρα – εξάλλου δεν λαδώνουν το ίδιο όπως τα φυσικά σου μαλλιά.

* Όταν τα βγάλεις τα φυσικά σου μαλλιά θα έχουν μακρύνει αλλά πρέπει να κόψεις λίγο τις άκρες τους άρα ουσιαστικά τα μαλλιά σου θα έχουν το ίδιο μήκος με την ημέρα που έβαλες τα extensions.

Τα μαλλιά μου πριν τα extensions

exte-before-small

Η διαδικασία της τοποθέτησης από την Εύη

exte-evi-small

Το ειδικό εργαλείο τοποθέτησης των extensions

exte-ergaleio-small

Μια ολοκληρωμένη σειρά extensions

exte-topothetisi-small

Τα μαλλιά μου μετά τα extensions με ίσιο χτένισμα

exte-teliko-isio-small

Χτένισμα με ψαλίδι για απαλές μπούκλες από την Σοφία

exte-sofi-xtenisma-small

 

 

Τα μαλλιά μου με extensions και ανάλαφρο χτένισμαexte-telos-curly-small

 

Tα extensions Great Lengths μπορείς να τα βάλεις στα κομμωτήρια «Μορφή» στο Μαρούσι και την Άνοιξη. Για ραντεβού πάρε τηλέφωνο στο 210 61 20 000

23 Σχόλια
  1. wow! είναι εντυπωσιακό…πάντως μπορεί κανείς να βάλει extensions όχι μόνο για να προσθέσει στο μήκος των μαλλιών αλλά και σε όγκο σωστά? προσωπικά δεν έχω θέμα στο μήκος των μαλλιών μου, αλλά λίγο όγκο παραπάνω θα τον ήθελα…¨-)))

  2. Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα! Βέβαια δυστυχώς τα extensions δεν είναι και τόσο αθώα, ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Εγώ είχα κάποτε τρέσες “ραφτές” τις οποίες τις κράτησα 6 μήνες συνολικά και όταν τις έβγαλα τα μαλλιά μου ήταν αρκετά ταλαιπωρημένα. Και με το υλικό αυτό που χρησιμοποιούν για να κολλήσουν τα extensions, τα μαλλιά ταλαιπωρούνται ακόμη περισσότερο. Αλλά τι να κάνουμε, γυναίκες είμαστε και το μότο μας είναι “μπρος τα κάλη τί είναι ο πόνος”!!!! :))

  3. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ειδικά χτενισμένα. Αλλά αρκετά τσουχτερό το κόστος τους. Ευτυχώς έχω αρκετά μακριά μαλλιά και πρόσφατα έκανα και φόρμα για να αποχτήσουν λίγο όγκο.

  4. Υπάρχουν και clip in extensions που τα βάζεις/βγάζεις όποτε θες και δεν ταλαιπωρούν και τα μαλλιά. Και η τιμή τους είναι 100-200 ευρώ. Δεν έχω βάλει ποτέ αλλά έχω ακούσει καλά σχόλια.

  5. Λοιπόν κορίτσια θα απαντήσω σε όλες σας: Βίκυ , και βέβαια μπορείς να βάλεις extensions μόνο για όγκο και όχι για μήκος – αυτό και πάλι εξαρτάται από την τεχνική της τοποθέτησης, και μάλιστα το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό και ακόμα πιο φυσικό.
    Αριέτα μου, οι ραφτές τρέσες όντως μπορεί να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά – η κλωστή μποερδεύετε εύκολα με τα δικά σου φυσικά μαλλιά.
    Ευγενία είσαι από τις τυχερές με όμορφα μακριά μαλλιά οπότε η φόρμα ειδικά τώρα το καλοακίρι είναι ότι καλύυερο μπορείς να κάνεις.
    Μελίνα, πήρα και εγώ πέρυσι τρέσα με κλιπ για να μπορώ να την βάζω και να την βγάζω. Πλήρωσα ακριβώς 200Ε την έβαλα μόνο 2 φορές και μετά την ξέχασα σε ένα συρτάρι. ϊσως δεν ήμουν πολύ τυχερή διότι ούτε η ποιότητά της μου άρεσε και κάθε φορά που την έβαζα μπου φαινόταν σαν να φοράω περούκα! (με λίγα λόγια δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη)

    Φιλάκια
    η blogger σας

  6. Οντως πολυ εντυπωσιακο το αποτελεσμα!! Εγω ευτυχως εχω μαλλια τα οποια μακραινουν πολυ γρηγορα. Δηλαδη αν βαλω extensions και τα κρατησω 5 μηνες μετα τα μαλλια μου θα ειναι πολυ πιο μακρια απ’ οτι πριν. Τωρα ομως εχω κοψει τα μαλλια μου αρκετα κοντα και θα ηθελα γυρω στον Αυγουστο με Σεπτεμβριο να βαλω extensions. Αλλα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το ελαχιστο μηκος που θα μπορουσαν να εχουν τα μαλλια για την τοποθετιση τους;

  7. Μπορείς να βάλεις extensions ακόμα και σε κοντά μαλλιά Αναστασία (αρκεί το κούρεμα να μην είναι εντελώς “αγορίστικο”. Σκέψου την Βικτώρια Μπέκαμ η οποία έβαλε πρόσφατα πάλι extensions αν και τα μαλλιά της ήταν πολύ κοντά. Απλά αν τα μαλλιά είναι κοντά θέλεις περισσότερες τούφες για να είναι φυσικό το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον 130 με 150 τούφες!

  8. Ωραια, ευχαριστα νεα!!! Ευχαριστω πολυ!!! 🙂

  9. είναι υπέροχα αλλά η τσέπη μου δεν τα σηκώνει… κάποια στιγμή θέλω να πάρω μια τρέσα που είναι και ποιο φτηνή

  10. και ποσο περιπου κοστιζουν αυτα τα extension που ειναι στην φωτογραφια γιατι ειναι φανταστικα

  11. Kαλημέρα Μαρία! Οι 100 τούφες από τα extensions Great Lengths (για μένα είναι τα καλύτερα με την καλύτερη ποιότητα) θα σου στοιχίσουν περίπου 600Ε . Ακριβά αλλά κρατάνε περίπου 5 μήνες και για ένα εξαιρετικό γεγονός αξίζουν τα λεφτά τους.

  12. einai TELEIA kai panta ithela na valw alla pote den to aposiza… kapoia stigmi isws na valw epitelous kai egw!!!!

  13. geia sas koritsia,,,egw eixa valei apo oles tis methodous extesions…ala pio kala apo ola vrika kalitera ta extesions me keratini….tr omws den exw ta evgala k thelw na xanavalw,ala ime apo kipro k thelw na valw auti tin marka pou lete,,,pou mporw na tin vrw?ti prepi na kanw?euxaristw poli…

  14. Έχω βάλει κι εγώ ραφτή τρέσα αλλά νομίζω η κομμώτριά μου δεν τα βάζει σωστά κι έτσι σε λιγότερο από 10 μέρες κρεμμάνε. Μια γνωστή μου που έχει γνώσεις κομμωτικής μου είπε μερικά “λάθη” της κομμώτριας όταν κοίταξε τα μαλλιά μου. Παράδειγμα έκρινε ότι την γαλλική την ράβεις πρώτα μόνη της κ εκεί πάνω ράβεις την τρέσα. Γενικά τι πιστεύε΄τε ότι μπορεί να φταίει για την σε πολύ σύντομο διάστημα χαλάρωση της τρέσας? Ευχαριστώ

  15. Καλησπέρα,
    έχω και εγώ βάλει ήδη extensions Great Lengths και τώρα σκέφτομαι να βάλω EUROSOCAP SRL από την Wigs.
    Μπορεί κάποιος να μου πει αν πρόκειται για την ίδια ποιότητα? Διαβάζω εδώ ότι τα Great Lengths είναι τα καλύτερα αλλά έχω εξίσου καλές συστάσεις και για τα Eurosocap. Η τιμή από ότι φαίνεται είναι μάλλον ίδια.
    Ευχαριστώ

  16. Kalispera sas ithela na rwtisw thelw na valw deka i eikosi toufes pisw sto kefali kentrika gti exw makri malli mprosta..poso tha m kostisei?euxaristw

  17. Κορίτσια καλησπέρα,

    Εγώ έβαλα extension Eurosocap από την Wigs και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είδα στο facebook τους πως έχουν βγάλει μια προσφορά με 3€ το τουφάκι τώρα οπότε σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Εγώ τα έβαλα με 4€/τουφάκι:( Είχα βάλει πιο παλιά Great Lenghts, που είναι όντως πάρα πολύ καλα, αλλά ήταν πολύ ακριβά ενώ από την Eurosocap μου βγήκαν πιο οικονομικά και η ποιότητα είναι σχεδόν ίδια.

  18. Καλησπέρα σας, εγώ αγόρασα με 1.10 ευρώ το τουφάκι με κρικάκι από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.hair-exte.gr, το οποίο το πρωτοανακάλυψα από μια αγορά μου στο http://www.ricardo.gr, έχουν πάνω από 100 θετικές για τα μαλλιά που πουλάνε… Αγορασα και έπαθα τη πλάκα μου, είναι άψογα από φυσική τρίχα ινδίας ρεμυ…δεν το περίμενα λόγω χαμηλής τιμής!!! Τα φοράω αρκετό καιρό και είναι τέλεια κορίτσια. Μια φίλη μου πήρε τρέσα και αυτή λέει τα καλύτερα. Έχω δοκιμάσει πολλά στα μαλλιά μου ώς τώρα επιτέλους βρήκα και κατέληξα… Καλή χρονιά σε όλες σας…

  19. Μακρία από τα permanent extensions !!!!! Το λέω με όλη μου την αγάπη γιατί έχασα πολύ μαλλί με αυτά. Τώρα χρησιμοποιώ τα clips.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.