Κερδίστε όλη την αρωματική σειρά της Avon “Outspoken” by Fergie!

FERGIE 1

 

 

Όταν σας είχα γράψει πριν από λίγες μέρες σε ένα post για το νέο άρωμα της Fergie σας είπα να μείνετε συντονισμένες γιατί σας περιμένει μια έκπληξη. Λοιπόν επειδή κρατάω τον λόγο μου 5 σούπερ τυχερές από εσάς θα  έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν όχι μόνο το άρωμα αλλά όλη την αρωματική σειρά σε κανονικές συσκευασίες.

 

 

seira-outspoken

 

Σημειώστε:

Το άρωμα 50ml

Την πλούσια αρωματική κρέμα σώματος 150ml

To Body Spray 75 ml

 

Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο από σήμερα Tετάρτη 14 Ιουλίου έως την επόμενη Τρίτη 20 Ιουλίου. Tα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 21 Ιουλίου και σύντομα θα λάβετε το δώρο σας.

 

Θα σας υπενθυμίσω λίγα πράγματα για το Outspoken. Eίναι ένα άρωμα τολμηρό, πικάντικο σέξι και ασυνήθιστο με σπάνιες νότες από παγωμένα μούρα, διατσέντο και έντονο μαύρο δέρμα. Αλλά και η Fergie στην καμπάνια του αρώματος είναι μια γοητευτική επικίνδυνη καλλονή και όπως δήλωσε και η ίδια το άρωμα αυτό το δημιούργησε έχοντας στο μυαλό της μια γυναίκα που δεν θέλει συστάσεις, μια γυναίκα με σούπερ έντονη προσωπικότητα  και αυτοπεποίθηση που λέει ακριβώς αυτό που θέλει, όποτε θέλει, χωρίς συστολή αλλά με πολύ πάθος Μια γυναίκα αληθινή στον εαυτό της και στα πιστεύω της που εκφράζεται ελεύθερα. Μια γυναίκα Οutspoken!

 

 

212 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.