Essie: Τι βερνίκι νυχιών θα φορέσουμε το Φθινόπωρο?

Velvet_voyeur

 

Ξέρω ότι οι περισσότερες από μας ακόμα δεν έχουμε φύγει ούτε για διακοπές αλλά δεν βλάπτει να ρίξετε μια ματιά στην φθινοπωρινή συλλογή από βερνίκια νυχιών της Essie – τα οποία έχω να σας πω ότι είναι απλώς απίθανα. Φανταστικές πράσινες καφέ, κόκκινες και μοβ αποχρώσεις και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα η Essie με ενθουσίασε.

 

Λοιπόν σημείωσε: Το Sew Psyched ένα φοβερό πράσινο-χακί , το Velvet Voyeur  ένα πλούσιο μοβ, το Merino Cool ένα απαλό μοβ, το Little Brown Dress ένα βελούδινο καφέ , το Limited Addiction ένα βαθύ κόκκινο και το In Stitches ένα σκούρο ροζ.

Διάβασε τι δήλωσε η ίδια η Essie Weingarten, ιδρύτρια και πρόεδρος της Essie για την νέα της συλλογή: «Αυτό το Φθινόπωρο, οι σχεδιαστές συνδύασαν γυαλιστερά υφάσματα με δέρμα αλλά και με εσώρουχα που φοριούνται σαν ρούχα σε σκουρόχρωμους τόνους αλλά και έντονες χρωματικές παλέτες γεμάτες γοητεία. Εμπνεύστηκα από τη ποικιλία των κομψών, ερυθρών αλλά και παραλλαγμένων αποχρώσεων. Η νέα συλλογή της essie για το Φθινόπωρο 2010, αγκαλιάζει την αίσθηση που μας δημιουργεί η μόδα, παρουσιάζοντας τα φθινοπωρινά στοιχεία μέσα από έξι εκθαμβωτικά χρώματα που συνδυάζονται τέλεια με τα φθινοπωρινά θεσπέσια αξεσουάρ και τα πολυτελή ραμμένα σύνολα»

Το σίγουρο είναι ότι για μια ακόμα φορά δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις. Απλά θυμήσου ότι εδώ τα βλέπεις σε preview και στα σημεία πώλησης θα τα βρεις από αρχές Σεπτεμβρίου ενώ η τιμή τους είναι 12,50Ε .

 

In Stitches

 In_Stitches

Limited Addiction

 Limited_Addiction

Little Brown Dress

 Little_Brown_Dress

Merino Cool

 Merino_Cool

Sew Psyched

 Sew_psyched

Velvet Voyeur 

Velvet_voyeur

 

7 Σχόλια
  1. καταπληκτικά χρώματα πράγματι!!! αλλά και €12,50 δεν είναι λίγα…φαντάζομαι ότι πληρώνεις το γεγονός ότι είναι ESSIE, ότι είναι αυτά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες και ότι διαρκούν περισσότερο…

  2. Τα βερνικια της ESSIE ειναι απο τα καλύτερα &
    παντα ενημερωμενα για την ταση της μοδας.
    Και εγω τα προτιμω.
    Προσοχή ομως στο πως θα βαψουμε τα νυχια μας :
    1)Ποτέ δεν βαφουμε αν εχουμε βαλει κρεμα χεριων στα νυχια μας,διοτι “μαζευει” το βερνικι.Αν υπαρχει υπολοιμα κρεμας τοτε ξεβαφουμε με ενα βαμβακι με ασετον.
    2)Πως θα αραιωσουμε το βερνικι/τη βαση/top coat, διοτι θα μας
    κανει φυσαλιδες.
    3)Παντα να περναμε μια “γραμμη” σύριζα στο τελειωμα του νυχιού με το βερνικι που βαφουμε, για να μην ξεφλουδιζει αμεσως μετα απο καποιες δουλειες που θα κανουμε.
    4)Καθε μερα αν εχου χρονο περναμε top coat, για να διατηρηθει το χρωμα.
    5)Ακομη και στα παραπανω βερνικια μπορει να υπαρξουν
    προβληματακια!

  3. Τα αγαπημένα μου είναι σκούρο ροζ και μοβ απαλό.Τέλειες αποχρώσεις !!!

  4. Μια χαρά είναι τα ESSIE, αλλά εγώ προτιμώ τα Orly. Επαγγελματικά βερνίκια που κρατάνε στον χρόνο και τέλεια υφή, και τα βρίσκω αρκετά φτηνότερα από τα Essie εδώ: http://www.prettynails.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.