Λεύκανση δοντιών σε 1 λεπτό (ή αλλιώς, βάψε τα δόντια σου!)

pearl-drops-girl

 

 

pearl-anoixto

 

Ναι, ναι, δεν έκανα λάθος – δεν ήθελα να γράψω βάψε τα μάτια σου και μου ξέφυγε και έγραψα – τα δόντια σου! Και θα καταλάβεις το λόγο αν συνεχίσεις το διάβασμα. Λοιπόν, πριν από λίγες μέρες ήρθε στο γραφείο ένα press kit με ένα ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρον προϊόν.

Το Pearl Drops Instant White Brush On Veneer είναι ένα απαλό λευκό gloss με πινελάκι με το οποίο αλείφεις τα δόντια σου και μόλις στεγνώσει (πολύ σύντομα) κάνει τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά και πιο αστραφτερά. Τώρα, ανάλογα με το φυσικό χρώμα των δοντιών σου, μπορείς αν θέλεις να εφαρμόσεις κι ένα δεύτερο, “επιπλέον στρώμα”. Ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι μια προσωρινή λεύκανση σε δευτερόλεπτα. Το υλικό με το οποίο «βάφονται» τα δόντια σου φεύγει μόλις τα βουρτσίσεις.  Ρίξε αν θέλεις μια ματιά στη διαφήμιση και μετά συνέχισε το διάβασμα:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M62tMVQJmG8[/youtube]

Αν και το δημοσιογραφικό δελτίο τύπου δεν έγραφε ακριβώς τη σύσταση του προϊόντος εγώ που το δοκίμασα έχω την εντύπωση ότι  περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου – το υλικό που χρησιμοποιείται και στα οδοντιατρεία για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών (και είναι απολύτως ασφαλές).

 

Το λέω αυτό γιατί μόλις το άπλωσα στα μπροστινά μου δόντια, ένιωσα μια ελαφριά ανατριχίλα  η οποία όμως υποχώρησε σύντομα (το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορεί να δημιουργήσει  ευαισθησία στα δόντια που όμως κρατάει λίγο). Η συσκευασία είναι μικρή και διακριτική και αν το θέλεις μαζί σου, η αλήθεια είναι ότι χωράει και στο πιο μικρό τσαντάκι.  Η ποσότητα που περιέχεται στη φιάλη διαρκεί περίπου 1 μήνα αν το χρησιμοποιείς κάθε μέρα.

 

Πριν τη χρήση, ανακίνησε τη φιάλη για να ενεργοποιήσεις τη σύνθεση.  Πάντως, αν με ρωτήσεις, σαν ιδέα είναι πολύ καλή αλλά εξαρτάται από το πόσο ευαίσθητα είναι τα δόντια σου. Επίσης πρέπει να το εφαρμόσεις πολύ καλά και να περιμένεις να στεγνώσει σωστά για να μην κάνει γραμμές πάνω στο δόντι και να μην κολλήσει το υλικό στα χείλη σου (αν και απομακρύνεται εύκολα).

Anyway,…αν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις έχει υπ όψιν σου ότι η τιμή του είναι αρκετά προσιτή στα 9,84€ και θα το βρεις στα καταστήματα αρχές Σεπτεμβρίου

pearl-kouti

1 Comment
  1. Μηπως γνωριζετε απο που μπορουμε να το αγορασουμε?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.