Yuko Yamashita: H «γκουρού» του Ισιώματος των μαλλιών

YUKO

Επειδή χθες έκανα ένα post με την Ouidad την βασίλισσα της μπούκλας είπα σήμερα να συνεχίσω αλλά αυτή τη φορά από το άλλο άκρο που αφορά την hairstylist Yuko Yamashita η οποία έγινε διάσημη χάρη στην μέθοδο της για ολόισια μαλλιά. Και επειδή είμαι σίγουρη ότι κάποιες από εσάς ονειρεύεστε υπέροχα στιλπνά μαλλιά που «κουνιούνται» (τα σγουρά απλά στέκονται- το ξέρω από πρώτο χέρι) συνεχίστε το διάβασμα:

Η Yuko Yamashita, hairstylist και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Τόκυο, είχε ένα όραμα, πώς να κάνει τις ζωές των ανθρώπων πιο εύκολες σε ότι αφορά τη φροντίδα των μαλλιών τους. Οι περισσότερες πελάτισσές της έκαναν παράπονα ότι τα μαλλιά τους φριζάρουν, είναι ατίθασα και πρέπει να αφιερώνουν πολύ χρόνο για να τα τιθασεύσουν. Έτσι η Yuko δημιούργησε και κατοχύρωσε το 1995 τη δική της μέθοδο ισιώματος μαλλιών, τη «Yuko Straightening System» που περιέχει καθαρό χρυσό (!) και κάνει τα μαλλιά απαλά, λεία και στιλπνά σαν μετάξι.  Για παραπάνω από 10 χρόνια, η μέθοδός της έχει γίνει ανάρπαστη στους hairstylist όλου του κόσμου, οι οποίοι ζητούν από τη Yuko να τους εκπαιδεύσει και στη συνέχεια εφαρμόζουν τη μέθοδό της στα δικά τους κομμωτήρια. Εκτός από το ομώνυμο σύστημα ισιώματος, έχει δημιουργήσει τη δική της προσωπική μάρκα προϊόντων, τη «YUKO». Ζει και εργάζεται στο Τόκυο και δουλεύει συνεχώς πίσω από τον στόχο της: τα όμορφα και εύκολα στη φροντίδα μαλλιά, για όλους ενώ στις διάσημες πελάτισσές της συγκαταλέγονται η Jennifer Aniston, η Gwyneth Paltrow και πολλές άλλες οι οποίες είναι φανατικές του Yuko.

Διάβασε κάποιες από τις ομολογουμένως ενδιαφέρουσες συμβουλές της:

  1. Αν θέλετε να έχετε ίσια μαλλιά όλη μέρα, χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα, ειδικά προϊόντα, ώστε να διατηρούνται ίσια για περισσότερο χρόνο.
  2. Αν χρησιμοποιείτε προϊόντα ισιώματος περιμένετε πρώτα να στεγνώσουν λίγο τα μαλλιά. Αν τα εφαρμόσετε σε πολύ βρεγμένα μαλλιά, θα τους κάνετε κακό.
  3. Όταν είναι κατά 70% στεγνά, εφαρμόστε πρώτα ένα spray προστασίας από τη θερμότητα και μετά τα προϊόντα ισιώματος.
  4. Χρησιμοποιήστε το ίδιο spray όταν πρόκειται να τα στεγνώσετε με το πιστολάκι και φροντίστε να κρατάτε τη «μύτη» του προς τα κάτω.
  5. Αν χρησιμοποιείτε σίδερο ισιώματος, προσαρμόστε τη θερμοκρασία του ανάλογα με το επίπεδο υγρασίας των μαλλιών. Όσο πιο στεγνά είναι, τόσο περισσότερη προστασία χρειάζονται από τη θερμότητα.
  6. Προσοχή, επίσης, στη χρήση προϊόντων ισιώματος, αν τα μαλλιά σας είναι ήδη ταλαιπωρημένα από πολλές βαφές και τεχνικές διεργασίες.
  7. Συνηθίστε να κόβετε συχνά τις άκρες των μαλλιών σας στο κομμωτήριο, για να μην φριζάρουν και να διατηρούνται ίσια. Ένα πιο «ελαφρύ» κεφάλι συμβάλλει στο ίσιο look.

Κοίτα υπάρχει μια περίπτωση να έχεις όντως κουραστεί από τα σγουρά, ατίθασα φριζέ μαλλιά σου και να θέλεις μια αλλαγή. Αν ισχύει αυτό, το παραπάνω σύστημα είναι ο, τι πιο νέο και καινοτόμο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Εγώ έκανα μια μικρή δημοσιογραφική έρευνα και ανακάλυψα δυο κομμωτήρια που αυτή τη στιγμή κάνουν το Yuko (για κάποιο λόγο και τα 2 στη Γλυφάδα). Σημείωσε: De Looks Τηλ. 210 9651898 και 210 9651928 και το Nicolas 210 9604135

 

4 Σχόλια
  1. Η μεθοδος αυτη εγγυαται τελεια αποτελεσματα, αλλα η τιμη ειναι ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ!!!…

  2. Αλήθεια? Την έχεις κάνει? Ποιά είναι περίπου η τιμή? Πολύ θα ήθελα να μάθω!!

  3. Δεν την εχω κανει, αλλα πηρα τηλ. και ξεκιναει απο 600 ευρω και ανεβαινει αναλογα με το μηκος των μαλλιων… Ωστοσο κραταει απο οτι μου ειπαν αρκετους μηνες και ειναι σαν θεραπεια για τα μαλλια!
    Αν το παρεις αποφαση ενημερωσε με…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.