Nivea: Happy Days, Happy Time!

nivea-deo

 

Πού είσαστε; Μου λιάζεστε; Σε κάποια παραλία; Σε κάποιο νησάκι; Στη βεράντα σας; Όπου και να βρίσκεστε σήμερα Κυριακή 1 Αυγούστου πρώτον να σας ευχηθώ καλό μήνα και δεύτερον να σας δώσω μια ιδέα: Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλατύ χαμόγελο και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να το «σβήσει» από το πρόσωπό σας.

 

Ένα καλό κόλπο για να το πετύχετε αυτό είναι να επαναφέρετε στη μνήμη σας μια πολύ καλή μέρα της ζωής σας και να πείσετε τον εαυτό σας ότι σας περιμένουν πολλές τέτοιες μέρες ακόμα (είναι το δικό μου feel good τρυκ).

Anyway, στο πνεύμα των χαρούμενων στιγμών, τώρα τελευταία δοκίμασα το Happy Time της Nivea ένα πολύ δροσερό αποσμητικό και μου άρεσε πολύ και η μυρωδιά του αλλά και το χαρούμενο αισιόδοξο όνομά του. Έχει ένα πολύ αναζωογονητικό άρωμα από εσπεριδοειδή και άνθη πορτοκαλιού ενώ η κρέμα σώματος και το αφρόλουτρο της ίδιας σειράς περιέχουν  σύνθεση από γάλα, μπαμπού και ενυδατικά στοιχεία που χαρίζουν απόλυτη περιποίηση και κάνουν το δέρμα μου ιδιαίτερα απαλό.

Δοκιμάστε τα. Είναι ιδανικά για τις καυτές καλοκαιρινές μέρες και νύχτες! Και οι τιμές τους; Μια χαρά για το budget μας!

Happy Time λοσιόν σώματος 5,10€

Happy Time shower gel 2,90€

Happy Time spray 3,70€

Happy Time roll on 3,70€

nivea-shower

nivea-lotion

1 Comment
  1. Απο την βεράντα μου χαίρομαι να ενημερώνομαι για τα προιόντα της Νivea.Το γάλα μπαμπού και άνθη εσπεριδοειδών θα χαρίζει απαλότητα στο δέρμα !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.