Beauty Addict: Χρίσλα Γεωργακοπούλου

milano interview

 

H φίλη μου η Χρίσλα είναι beauty addict. Έτσι ακριβώς όπως σας το λέω και όχι με την καταχρηστική έννοια του όρου. Ειλικρινά ορισμένες φορές έχω την εντύπωση ότι ξέρει για τον χώρο της ομορφιάς ακόμα περισσότερα και από μένα. Πάντα έχει νέο να μου πει, πάντα θα σχολιάσει κάποιο καινούργιο προϊόν που δοκίμασε, πάντα θα κάνει κριτική για ένα νέο άρωμα και θα μου πει για κάποια νέα – σούπερ –καινοτομική θεραπεία που έκανε σε κάποιο spa.

 

H συνάδελφός μου στο In Style, η Βάσω την λέει «απόλυτη ψάχτρα» και μάλλον έχει δίκιο. Η Χρίσλα εκτός από δημοσιογράφος σε περιοδικά και εφημερίδες από το 2002 κάνει και τηλεόραση και σίγουρα κάπου θα την έχετε πετύχει (μέχρι πέρυσι ήταν μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στον «Καφέ με την Ελένη» αλλά για φέτος δεν μου έχει αποκαλύψει ακόμα τα σχέδια της)

Στην συνέντευξη που ακολουθεί η Χρίσλα μιλάει – για τι άλλο; – για ομορφιά. Το καλύτερο όμως έρχεται τις επόμενες μέρες: Εγώ και η καλλιτεχνική διευθύντρια και top make up artist της Madina Milano, Φανή Δημητράκου την πείσαμε να ξεχάσει για λίγο την δημοσιογραφική της ιδιότητα και να γίνει το μοντέλο μας και έτσι βιντεοσκοπήσαμε 3 καλοκαιρινά μακιγιάζ με την Χρίσλα και τη Φανή που ελπίζω να σας βοηθήσουν, να σας διδάξουν κάποιες τεχνικές και να σας δώσουν ιδέες.

Εσείς απλά μείνετε συντονισμένες στο beautyblog γιατί θα «ανέβουν» σύντομα!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WcvLvNnNfDU[/youtube]

1 Comment

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.