Η Penelope Cruz στην διαφήμιση του Lancome Tresor

PENELOPE3

 

Η νεόνυμφη Penelope (το πήρε τελικά το αγόρι Χαβιέ Μπαρδέμ- τον Ιούλιο στην Καραϊβική σε κλειστό κύκλο) είναι και το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του εμβληματικού αρώματος της Lancome, Tresor. H Penelope φωτογραφήθηκε από τον διάσημο φωτογράφο Mario Testino, στο Παρίσι στο διάσημο Hotel Crillion με σινιόν και ένα πολύ σικάτο μαύρο φόρεμα με έναν ώμο. Η ίδια δήλωσε: «Από πολύ μικρή ήμουν οπτικός τύπος και εντυπωσιαζόμουν από τα συναισθήματα που μου δημιουργούσαν οι διάσημες διαφημίσεις της Lancome με την Isabella Rossellini για το Tresor”.

Πάντως η ίδια παραδέχεται ότι όπως κάθε γυναίκα είχε και εκείνη τις ανασφάλειες της που αφορούσαν στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά τώρα πια έχει μάθει να αγαπά τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι. Παρόλα αυτά αντιπαθεί το μοντέλο της υπερβολικής αδυναμίας «Ειλικρινά θα ήθελα να είχα τη δύναμη να κλείσω όλα τα εφηβικά περιοδικά που γράφουν δίαιτες για έφηβες» λέει η ίδια και συνεχίζει « Ποιος είπε ότι για να είσαι όμορφη πρέπει να είσαι αδύνατη? Κάποιες γυναίκες είναι όμορφες αδύνατες και κάποιες όχι. Αλλά ξαφνικά τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα «ψεύτικο» στάνταρντ που λέει ότι είσαι όμορφη μόνο αν είσαι αδύνατη – και αυτό είναι καταστροφικό για ένα κορίτσι 13 ετών. Το ίδιο αισθάνομαι και με αυτή την πίεση που θέλει σώνει και καλά να μένουμε όλες νέες για πάντα. Δεν λέω ποτέ ψέματα για την ηλικία μου. Οι ηθοποιοί που θαυμάζω και θαύμαζα είναι γυναίκες που αγκάλιασαν την ηλικία τους όπως η Σοφία Λόρεν και η Όντρευ Χέμπορν.

Ρίξε μια ματιά σε αυτές τις πραγματικά πολύ αισθησιακές φωτογραφίες από την νέα καμπάνια:

 

 

penelope1

 

 

penelope4

Πηγή: Daily Mail

1 Comment
  1. Στην πρώτη φωτογραφία δε μ’αρέσει, το μαλλί της φαίνεται περίεργο έτσι όπως έχει τραβηχτεί η φωτογραφία! Η 2η απ’το τέλος είναι πολύ ωραία! 🙂

    Όσο για τις εξαντλητικές δίαιτες και τα ανορεξικά πρότυπα που προσπαθούν να μας επιβάλλουν η τηλεόραση, τα περιοδικά, αλλά ακόμα και τα μαγαζιά με ρούχα που για να χωρέσεις στο medium πρέπει να είσαι σχετικά αδύνατη, έχει πολύ δίκιο η Penelope! Καταστρέφουν ζωές έτσι, ειδικά έφηβων κοριτσιών!

    drugstoreandbargainlover

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.