Διακοπές τέλος: Ολική Επαναφορά

IMG_0857

 

Τις τελευταίες 10 μέρες με χάσατε και φαντάζομαι ότι καταλάβατε όλες ότι έκανα διακοπές. Διακοπές όμως με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Διέκοψα πολλά πράγματα αυτό το δεκαήμερο. Ήμουν σε ένα μέρος όπου δεν οδήγησα, δεν άνοιξα το κινητό μου και δεν ασχολήθηκα με τον υπολογιστή μου. Η μέρα μου περιλάμβανε πολύ γαλάζιο (από ουρανό και θάλασσα) πολύ πράσινο (από το πευκόδασος γύρω μου) αλλά και πολλές ακόμα έντονες αποχρώσεις χαράς, γέλιου, ξεκούρασης και απόλυτης εσωτερικής ηρεμίας.

 

Πάντως μου λείψατε. Τους τελευταίους 10 μήνες έχω περάσει πολύ καλά μαζί σας. Έχουμε μάθει πράγματα, έχουμε ανταλλάξει απόψεις, έχουμε γελάσει, έχουμε διασκεδάσει και κάποιες φορές -γιατί κάθε σχέση θέλει και το αλατοπίπερό της- έχουμε διαφωνήσει. Είστε όλες και κάθε μια ξεχωριστά οι αγαπημένες μου φίλες. Γι αυτό δεν θέλω μελαγχολία από καμιά σας τώρα που το καλοκαίρι τελειώνει. Και ο Σεπτέμβρης μια χαρά μήνας είναι (λίγο είναι ότι δεν έχετε ανάγκη από φον ντε τεν γιατί το μουτράκι έχει το απαλό ηλιοκαμένο χρώμα του ήλιου;)

 

Καλή μας επάνοδο λοιπόν. Ότι και να ξεκινάτε –δουλειά, γραφείο, σχολείο, σχολή, πανεπιστήμιο, εύχομαι αυτός ο χρόνος (για μένα η χρονιά εξακολουθεί να ξεκινάει τον Σεπτέμβριο- μου έχει μείνει από τότε που πήγαινα σχολείο…) να χαράξει πολλά χαμόγελα στο πρόσωπό σας. Εγώ θα είμαι εδώ. Μαζί σας. Κάθε μέρα. Με νέα από τον κόσμο της ομορφιάς, με εκπλήξεις, με δώρα, με προσωπική άποψη (σιχαίνομαι την λέξη συμβουλή…). Και εύχομαι το beautyblog να είναι υπεύθυνο έστω και για ένα από τα πολλά σας χαμόγελα.

 

 

6 Σχόλια
  1. Καλό φθινόπωρο ! Υπέροχη η φωτογραφία !

  2. Μας έλειψαν οι συμβουλές σου έστω και για δέκα μέρες.Περιμένουμε με ανυπομονησία τις καινούριες προσωπικές σου βλέψεις για τον θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς!!!

  3. Για μένα ο Σεπτέμβρης είναι σαν να ξεκινάει μια καινούργια χρονιά (μου έχει μεινει από το σχολείο), επομένως καλή χρονιά σε όλους!!!!!!

  4. Πράγματι συμφωνώ με την Ευγενία και για μένα ο Σεπτέβρης είναι σαν να αρχίζει ο νέος χρόνος, κατάλοιπο απο το σχολείο! μόνο που τα τελευταία χρόνια, αντί να ψωνίζω τσάντες σχολικές και κασετίνες, ψωνίζω φουλ ενυδατικές κρέμες για πρόσωπο και πόδια! αυτή η άμμος ξεκάνει τα πόδια μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.